Η μεγάλη Πέμπτη του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Αυλαία της φάσης των ομίλων και των Europa & Conference League, μετά από αυτούς του Champions League. Φυσικά, το ελληνικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο, με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακού να παίζουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια σε παιχνίδια-τελικούς ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στους «16» του Conference League! Ελπίδα όλων, η παρουσία και των τεσσάρων ομάδων στα νοκ άουτ!

H Ένωση πηγαίνει στο Άμστερνταμ για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, με στόχο δύο αποτελέσματα. Της κάνει και η ισοπαλία προκειμένου να τερματίσει τρίτη και να συνεχίσει στο Conference League, του οποίου ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην «Opap Arena»! Ο «Αίαντας» μπορεί να στρώνει σιγά-σιγά με τον Φαν Σιπ, αλλά σίγουρα δεν τρομάζει. Σε ό,τι μας αφορά, στην κόντρα και στο 1.85 θα πάμε.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι Χάιφα. Και στους «πράσινους» κάνει η ισοπαλία για την πρόκριση στο Conference League, όμως σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αμφιβάλουμε αν ο Γιοβάνοβιτς θα κατεβάσει την ομάδα για το βαθμό. Τη νίκη θα κυνηγήσει, προκειμένου να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Σαφής διαφορά ποιότητας, σαφής διαφορά αγωνιστικής ετοιμότητας (μην ξεχνάμε ότι οι Ισραηλινοί είχαν απουσία ενός μήνα λόγω του πολέμου) και ο άσος στο 1.65 μοιάζει λογικός.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

Ο Ολυμπιακός, φιλοξενεί την Μπάτσκα Τόπολα που του έκοψε ήδη δύο βαθμούς, στο άδειο «Καραϊσκάκης», με στόχο και αυτός, τουλάχιστον το βαθμό που θα τον στείλει στο Conference League. Παράλληλα, σε αυτό το παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ο Καρβαλιάλ. Παρά την απουσία του κόσμου, οι Πειραιώτες είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο, που ίσως έρθει άνετα, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο άσος από το ημίχρονο στο 1.75.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ τερματίζει πανηγυρικά πρώτος, κερδίζοντας δύο φορές το φαβορί του γκρουπ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο κόντρα στην Ελσίνκι. Το μυαλό βέβαια, ταξιδεύει ήδη στα νοκ άουτ του Μαρτίου! Παρόλα αυτά, η ομάδα του Λουτσέσκου έρχεται φορμαρισμένη κόντρα στους Φινλανδούς που το πρωτάθλημά τους έχει ολοκληρωθεί εδώ και σχεδόν και δύο μήνες και είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν άσο και Over 2,5 στο 1.91.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα