Τετράδα επιλογών στις μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακόμα μια ευρωπαϊκή ημέρα, με την τρίτη αγωνιστική των ομίλων των Europa & Conference League! Η ΑΕΚ πάει στη Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρεν, ο Ολυμπιακός τη Γουέστ Χαμ και ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει την Αμπερντίν!

Αρχή με την πρωταθλήτρια που φιλοξενείται από τη… φίλη της, Μαρσέιγ. Γνωστές εδώ και χρόνια οι αδερφικές σχέσεις των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων και απόψε στο «Βελοντρόμ», όπως και σε δύο εβδομάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα στηθεί ένα ιστορικό πάρτι! Σε αγωνιστικό επίπεδο, η Ένωση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους Γάλλους. Η ομάδα του Γκατούζο έχει πολλά προβλήματα και παρουσιάζεται μια εξαιρετική ευκαιρία στο «δικέφαλο» να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από μια πολύ δύσκολη έδρα. Σε ότι μας αφορά, θα πάμε με το combo του Goal/goal & Over 2,5 στο 2.05.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

Συνέχεια με το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεν. Οι «πράσινοι» θέλουν να μείνουν στην κορυφή του ομίλου τους και στην «καυτή» Λεωφόρο θα βάλουν δύσκολα στους Γάλλους. Τα σετ θέλουν ελαφρύ φαβορί τη Ρεν, είναι όμως αυτή η αλήθεια; Η αξία είναι στα αριστερά και ο άσος σε draw no bet στο 1.95 μοιάζει πολύ καλή περίπτωση. Άλλωστε, εκτός έδρας η ομάδα του Ζενεζιό, δεν έχει πείσει ακόμα στη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, άφησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη Σερβία, κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, την Μπάκσκα Τόπολα και τώρα είναι αναγκασμένος να παίξει ρέστα από την τρίτη αγωνιστική κόντρα στην κάτοχο του Conference League και μια από τις καλύτερες ομάδες της αγγλικής Premier League. Καθόλου εύκολο το έργο του κόντρα στα «σφυριά», όμως αν μη τι άλλο, θα το παλέψει. Κι εδώ, όπως στη Μασσαλία, τα γκολ είναι αυτά που μας κεντρίζουν, με το Goal/goal & Over 2,5 στο 2.02.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ μετά τη σπουδαία νίκη επί της Άιντραχτ, όχι μόνο έχει θέσει βάσεις πρόκρισης, αλλά και βάσεις πρωτιάς στον όμιλο! Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν το τρία στα τρία, προκειμένου να νιώθουν πιο σίγουροι, αρχικά για τη θέση τους στα νοκ άουτ! Στο 2.10 το διπλό της ομάδας του Λουτσέσκου στην κόντρα της με μια ομάδα εκτός φόρμας αλλά κι εκτός ρυθμού, αφού έχει να αγωνιστεί από τις αρχές του μήνα.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα