Ολλανδία – Ελλάδα με αποδοσάρα στο 2.50!

Στις επάλξεις ξανά η Εθνική μας ομάδα! Κρίσιμο το παράθυρο του Σεπτεμβρίου για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όσον αφορά την πρόκριση στα τελικά του Euro της Γερμανίας!

Το ματς με την Ολλανδία, μπορεί να κρίνει ακόμα και την πρόκριση παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε μόλις στην πέμπτη αγωνιστική. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση νίκης, η Ελλάδα ανοίγει τη διαφορά στους έξι βαθμούς (με τους Ολλανδούς με ένα παιχνίδι λιγότερο) και στο δεύτερο γύρο την υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Το κλίμα στους «οράνιε» δεν είναι καλό. Η πρόσφατη αποτυχία στα τελικά του Nations League αλλά και η πενιχρή συγκομιδή στον προκριματικό όμιλο, έχουν φέρει έντονη γκρίνια από ΜΜΕ και κόσμο. Ενδεχόμενη γκέλα απόψε στο Αϊντχόφεν θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Στα αρνητικά προστίθεται το γεγονός πως ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών, Μέμφις Ντεπάι, είναι τραυματίας και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Κούμαν.

⚽🍒100 + 5 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

Από την άλλη, η Ελλάδα, η οποία… τρώγεται με τα ρούχα της. Πολλή συζήτηση σήκωσε η μη κλήση του σταρ του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του 20χρονου με τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά». Ο Πογέτ, ερωτηθείς για αυτό, δήλωσε πως έχει μιλήσει με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» και πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Φορτούνης αποσύρθηκε από την Εθνική. Εκτίει ποινή ο Μαυροπάνος.

Και ο βαθμός κόντρα στην Ολλανδία θα είναι κέρδος, αν συμπεριλάβουμε στην εξίσωση πως ακολουθεί το αρκετά βατό, εντός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ την Κυριακή. Ωστόσο, η Ελλάδα είναι ικανή να απειλήσει την όχι και τόσο σταθερή άμυνα των «οράνιε». Στοιχηματικά, μένουμε μακριά από σημεία καθώς δεν προκύπτει ιδιαίτερη αξία και έχοντας ως βάση το 1-1, μπορούμε να ψάξουμε ακόμα ένα τέρμα για το goal/goal & over 2,5 στο αρκετά αξιόλογο 2.50.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα