Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στο 2.07

Μετά την πολύ πετυχημένη περσινή ευρωπαϊκή του πορεία, ο ΠΑΟΚ, καλείται να δώσει ανάλογη συνέχεια και φέτος! Μπορεί να μοιάζει δύσκολο να φτάσει ξανά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όμως θα παλέψει! Και η… πάλη του, ξεκινά από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα βρει απέναντί του τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας.

💰Super προσφορά* γνωριμίας!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε αρκετές καλές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Κέρδισε Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Σταντάρ Λιέγης και Παναιτωλικό, έμεινε στην ισοπαλία με την Άλκμααρ και γνώρισε μια ήττα, αυτή από την Γκρόνινγκεν.

Σαφώς ενισχυμένος ο «δικέφαλος του βορά» μεταγραφικά. Έχασε μόνο τους Πασχαλάκη, Κρέσπο, Βαρέλα και Τσόλακ (συν φυσικά τους δανεικούς), όμως οι δέκα προσθήκες που πραγματοποίησε του δίνουν το απαραίτητο βάθος στον πάγκο. Φυσικά, απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει η ανανέωση που επιχειρεί ο Λουτσέσκου αφού όλα τα νέα αποκτήματα είναι κάτω των 27 ετών.

Μια φορά βρέθηκε ξανά αντιμέτωπος ο ΠΑΟΚ με ομάδα από τη Βουλγαρία. Το μακρινό -πλέον- 1983, όταν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα, κερδίζοντάς την 2-1 εκτός έδρας και 3-1 στην Τούμπα.

Η Λέφσκι σίγουρα δεν είναι απλός αντίπαλος, όμως ορθά ο ΠΑΟΚ προσφέρεται σε τιμές φαβορί για την πρόκριση. Όπως και να το κάνουμε, είναι ανώτερος από κάθε άποψη. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή καθώς μιλάμε για μια ουσιαστικά καινούρια ομάδα που δεν έχει ακόμη την απαραίτητη χημεία. Πιθανολογούμε πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο και ίσως, στο τέλος της ημέρας, να μείνει ικανοποιημένος και με το ισόπαλο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Το 2.07 του Χ2 & under 2,5 λοιπόν, δεν περνά απαρατήρητο.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα