474 απόδοση με τρία σκοράκια! Δείτε πόσα πήρε!

«Έμπνευση, μεγάλη έμπνευση, πρέπει να είχε έμπνευση, μεγάλη έμπνευση», έλεγε ένα τραγουδάκι του Νίκου Καρβέλα, πίσω στα 1988.
Έμπνευση, μεγάλη έμπνευση, είχε και ο τύπος που παρουσιάζουμε σήμερα! Για την ακρίβεια, λίγο ήθελε να… τερματίσει την έμπνευση!
Πήρε λοιπόν, τον Άγιαξ με την Αλμέρε, σκοράκι 3-0 στο 7.50. Πήρε Ρεάλ Οβιέδο κόντρα στη Σαραγόσα, στο 1-0 και στο 5.75. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.
Πήρε δύο σκορ στο Πόρτο – Μποαβίστα (1-0 και 2-0), όμως το γκολ των φιλοξενούμενων (2-1 τελικό), του χάλασε τα σχέδια. Δεν τον κατέστρεψε όμως και θα καταλάβετε σε λίγο γιατί.
Πήρε και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό στο 2-1 και στο 2-0. Έπιασε το δεύτερο, στο 11.00.
Κάπου εδώ, μπαίνει στην εξίσωση, το συστηματάκι. Ζητούσε δυάδες, τριάδες και τετράδα. Έτσι, δεν τον χάλασε πολύ το γκολ της Μποαβίστα, αφού είδε τα 8,25 ευρουλάκια του να γίνονται 1.119,42 λόγω της τριάδας που είχε 474 απόδοση αλλά και των δυάδων που σχηματίστηκαν!
Μάθετε να παίζετε με συστήματα μάγκες! Πολύ σημαντικό!
Δείτε τo δελτίο εδώ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Σχετικά άρθρα

Special Bets στην τρίτη μέρα του Μουντιάλ Συλλόγων
Πολύ θετικά ολοκλήρωσε τη χρονιά η Τσέλσι, κατακτώντας το Conference League και τερματίζοντας εντός πρώτης…

Special Bets στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών
Δύσκολη αποστολή έχει στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παρί Σεν…

Special Bets σε Παγκόσμιο Συλλόγων και Φινλανδία
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ξεκινά με Λίονελ Μέσι στην πρεμιέρα! Ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι…

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025: Ζεις τη διοργάνωση με σούπερ αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr!
Το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ξεκινά για πρώτη φορά στην ιστορία του με 32 ομάδες,…

Special Bets σε Αμερική και Euro U19
Με νίκη επέστεψε από τη διακοπή το Πόρτλαντ, κερδίζοντας με 2-1 το Σεντ Λιούις. Στην…

Οκτώ χινάρια, ένας άσος και 35 χιλιάρικα!
Έχουμε κουραστεί. Ειλικρινά. Έχουμε κουραστεί να ζηλεύουμε αυτές τις εμπνεύσεις! Μα σε εμάς γιατί δεν…