Το Ευρωπαϊκό παίζει στη Novibet με σούπερ προσφορές*
Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συνεχίζεται, με τις αναμετρήσεις από το δεύτερο και τρίτο γκρουπ.
Στον τρίτο όμιλο τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα (στις 19:00 και τα δύο ματς). Η Ολλανδία εξασφάλισε την πρόκριση χάρη στο «2 στα 2» με Αυστρία (2-0) και Ουκρανία (3-2), πηγαίνοντας για… χαλάρωμα απέναντι στην αποκλεισμένη Βόρεια Μακεδονία. Η συνολική παρουσία της τελευταίας, ήταν θετική, ωστόσο η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας φάνηκε στα κρίσιμα σημεία.
Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία 1:12.25 X:5.10 2:1.29
Στο Βουκουρέστι θα κριθεί το δεύτερο απευθείας εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Ουκρανία και Αυστρία είναι ισόβαθμες με τρεις βαθμούς, με τη νικήτρια να προκρίνεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρεθούν αμφότερες στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, και οι δύο παρουσίασαν «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι τους, ενώ δεν έλειψαν τα αμυντικά λάθη. Επιθετικά, η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο βρίσκεται ένα «κλικ» μπροστά, με τους Γιαρμολένκο (2 γκολ, 1 ασίστ) και Γιάρεμτσουκ (2 γκολ, 1 ασίστ) να διανύουν περίοδο φορμαρίσματος.
Ουκρανία – Αυστρία 1:3.30 X:1.95 2:3.55
Μετάβαση στον δεύτερο όμιλο (στις 22:00 τα ματς), όπου είναι ο πιο αμφίρροπος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το όριο πρόκρισης να είναι οι τρεις βαθμοί. Στην Κοπεγχάγη, η Δανία θα παλέψει για το τρίποντο κόντρα στην Ρωσία, που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Απέναντι στο Βέλγιο έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, χάνοντας στις λεπτομέρειες (2-1 με ανατροπή).
Η Ρωσία με νίκη προκρίνεται αυτομάτως, υπό προϋποθέσεις βολεύεται και με την ισοπαλία, αρκεί το Βέλγιο να κερδίσει τους Φινλανδούς. Το σύνολο του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο των Σκανδιναβών (1-0), εμφανίζοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσία εφόσον προκριθεί στα νοκ άουτ, θα το πράξει για πρώτη φορά μετά το 2008 σε Euro.
Ρωσία – Δανία 1:5.00 X:3.90 2:1.69
Εντελώς διαφορετική η κατάσταση στο Φινλανδία-Βέλγιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εξασφάλισαν άνετα την πρόκριση και επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί (3-0 τη Ρωσία, 2-1 τη Δανία). Δεν αποκλείεται να προφυλάξει βασικούς ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, διαθέτοντας μεγάλο «βάθος» στον πάγκο.
Στον αντίποδα, η «Suomi» νίκησε στην πρεμιέρα τους Δανούς (1-0), ενώ έχασε στα σημεία από την Ρωσία (1-0). Τα πράγματα είναι απλά για εκείνη αναφορικά με την είσοδο στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά, καθώς χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Ρωσία, διότι υστερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.
Φινλανδία – Βέλγιο 1:11.00 X:5.10 2:1.31
Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.
Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην τελική φάση του Euro!
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σχετικά άρθρα
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson
Στο «ΟΑΚΑ» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετριούνται στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Πρόκειται…
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson
Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για τη 19η αγωνιστική της Super League και…
7 χιλιάρικα με δέκα… 2-3 γκολ στη Γλυφάδα!
Έχουμε δει τύπους να φτιάχνουν τεράστια παρολί με ισοπαλίες. Με Over. Με Goal/goal. Με 2-3…
Μπασκόνια-Παναθηναϊκός με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson
Στην «Buesa Arena» η Μπασκόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της κανονικής…
Το ντέρμπι της ημέρας στην Ευρωλίγκα με ενισχυμένες αποδόσεις!
Αποστολή στη Μαδρίτη για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ (21:45) για την 22η αγωνιστική…
Betsson: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Στο «ΟΑΚΑ» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετριούνται στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση…