Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές για τις Βουλευτικές εκλογές

||

Η πανδημία έχει χτυπήσει για τα καλά και την πόρτα της Ελλάδας κι σίγουρα οι τρόποι με τους οποίους η κυβέρνηση έχει επιλέξει να βοηθήσει, δεν αρέσει σε όλους. Οι Βουλευτικές εκλογές του 2019 σίγουρα δεν είναι πολύ μακριά, αλλά οι πρώτες συζητήσεις για… πρόωρες εκλογές έχουν πέσει στο τραπέζι, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι την δύσκολη αυτή στιγμή για την χώρα μας, θα επιθυμούσαν μία διαφορετική διακυβέρνηση.

Ποιο το επόμενο έτος Βουλευτικών Εκλογών;

Μέχρι όμως να φτάσουμε στο σημείο να αποφασιστεί ή όχι για πρόωρες εκλογές, έχουμε ακόμα να διανύσουμε πολύ δρόμο, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, που πήρε αυτοδυναμία στις τελευταίες εκλογές, συνεχίζει να έχει την στήριξη του κοινού, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Αυτό που ουσιαστικά προσφέρουν οι στοιχηματικές, είναι το έτος που θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες Βουλευτικές Εκλογές, με το έτος του 2023, που είναι και το… προβλεπόμενο να προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού.  Την μεγαλύτερη απόδοση την βρίσκουμε στο να γίνουν οι Εκλογές μέσα στο Επόμενο έτος, όπου προσφέρεται σε απόδοση 4.00, ενώ για το έτος 2022 η απόδοση είναι στο 2.50.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά άρθρα