Τα Flash Bets της Novibet αλλάζουν τη στοιχηματική εμπειρία!

Στο πλαίσιο της διαρκούς της εξέλιξης, η Novibet προχώρησε σε ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση παρέχοντας στα μέλη της την αποκλειστική υπηρεσία των Flash Bets!

Με 150+ αγορές ανά αγώνα, που ανανεώνονται κάθε 20-30”, τα Flash Bets προσφέρουν ένα νέο, γρήγορο και διαδραστικό στοιχηματικό «παράθυρο».

Τι είναι τα Flash Bets

Στην εφαρμογή και το mobile περιβάλλον της Novibet εμφανίζεται το εικονίδιο των Flash Bets, όπου μπορεί κανείς να βρει το πρόγραμμα των αγώνων στους οποίους πρόκειται να προσφερθεί η υπηρεσία. Το ίδιο εικονίδιο συνοδεύει ξεχωριστά και κάθε αγώνα στο πρόγραμμα της ημέρας ή στο live.

Κατά τη διάρκεια των επιλεγμένων αγώνων προσφέρονται ανά 20-30’’ περισσότερες από 150 στοιχηματικές αγορές, με απλές ερωτήσεις (“Ναι – Οχι”, “Ομάδα Α – Ομάδα Β”, “Over – Under”) που αφορούν ομαδικά ή ατομικά επιτεύγματα, όπως Γκολ, Κόρνερ, Οφσάιντ, Κάρτες και ούτω καθεξής.

Τα Flash Bets είναι αγορές που επιλύονται γρήγορα και διευθετούνται άμεσα, τροφοδοτούνται δε από έναν μηχανισμό προτάσεων που παρέχουν στους παίκτες στατιστικά, tips και οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει περισσότερη εμπιστοσύνη σχετικά με την τελική επιλογή τους.

Παράλληλα, στο περιβάλλον των Flash Bets υπάρχει η δυνατότητα διάδρασης με άλλους παίκτες, χάρη στο live chat όπου γίνεται μεταξύ των μελών ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων!

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Άμεση Πληρωμή Κερδών σε όλα τα FlashBets

Τα Flash Bets συνοδεύονται με άμεση πληρωμή κερδών. Ο παίκτης λαμβάνει αμέσως το ποσό που κερδίζει, αφού πρόκειται για αγορές που επιλύονται γρήγορα και επιβεβαιώνονται άμεσα.

Δεν υπάρχει πλέον αναμονή για να ολοκληρωθεί ο αγώνας ή, για παράδειγμα, το ημίχρονο: η διευθέτηση κάθε Flash Bet γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Σε ποια αθλήματα προσφέρονται τα FlashBets

Τα Flash Bets προσφέρονται στο Live Στοίχημα Ποδόσφαιρο και στο Live Στοίχημα Μπάσκετ, σε όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, την Ευρωλίγκα και το NBA κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Επιπλέον, στα σπουδαία καλοκαιρινά ραντεβού (Euro, Copa America) τα μέλη της Novibet θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν αυτή τη νέα στοιχηματική εμπειρία, για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση!

*Βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ySE638RkX1s

https://www.youtube.com/watch?v=PFUSnmNPhf4

Novibet θέλεις και εσύ!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά άρθρα