Για 4 κόρνερ έχασε 876 ευρώ…

Ποιος να περίμενε σε ματς με 17 σουτ στο στόχο, 5 γκολ (2-3 τελικό) και πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ότι τα κόρνερ θα σταματούσαν στον αριθμό 6. Αυτό αναρωτήθηκε και ο φίλος μας, που είχε την έμπνευση να βγάλει ένα συνδυαστικό στοίχημα για το ματς Στρασβούργο – Λυών στην Bet365, αλλά τελικά… έμεινε στο αλλά!

Δείτε χαρακτηριστικά τις επιλογές του φίλου μας, που είχε την τρομερή έμπνευση και πόνταρε 100€ σε αυτή για να εισπράξει σύνολο 876,04€. Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο όνειρο, αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν πιο εύστοχοι απ’ ότι συνήθως και δεν του έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Πολλές οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά δεν τον ήθελε!

Bet365

Koρυφαίο live betting! | 21+

Άποψη συντακτικής ομάδας Princebet: H επιστροφή της Bet365 στην Ελλάδα σηματοδοτεί ίσως την αρχή μια σειρά επιστροφών Book...

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Στο άλλο ματς που είχε επιλέξει, όπως μπορείτε να δείτε και στην εν λόγω φωτογραφία ο παίκτης ασχολήθηκε με το Μπολόνια – Σασουόλο, με τις επιλογές του να «βγαίνουν» πανηγυρικά, αφού το τελικό σκορ ήρθε 3-4, με 18 κόρνερ σύνολο.

Κρίμα…

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το δελτίο του άτυχου παίκτη:

Σχετικά άρθρα