Στο παιχνίδι, είμαστε μαζί!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η νέα καμπάνια του betshop.gr έχει στο επίκεντρο την αγάπη για το παιχνίδι και τους αφανείς πρωταγωνιστές της καθημερινότητας που την αναδεικνύουν.

Για το betshop.gr, η αγάπη για το παιχνίδι αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα και των αξιών που πρεσβεύουμε. Μέσω της νέας καμπάνιας με μήνυμα «Στο παιχνίδι, είμαστε μαζί» αναδεικνύουμε τη δυναμική του συναισθήματος, έχοντας ως πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους.

Μέσα από δικές τους μικρές ιστορίες, υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι η συνειδητή επιλογή να υποστηρίζουμε με πάθος ό,τι αγαπάμε, είναι ο λόγος για να το ζούμε αληθινά.

Όπως ο οδηγός φορτηγού που σταματάει στην άκρη του δρόμου για να μοιραστεί σε ραδιοφωνική εκπομπή τακτικές για την αγαπημένη του ομάδα.

Όπως ο γιατρός, που όταν το ιατρείο κλείσει, γράφει ύμνους και συνθήματα για την ομάδα του.

Όπως ο σπορτσκάστερ που θα περιγράψει παθιασμένα το τοπικό ντέρμπι φορώντας τα “ρούχα” της πρωινής του εργασίας.

Όπως το πρόσωπο “πίσω” από τη στολή μασκότ, που εμψυχώνει ένα ολόκληρο γήπεδο.

Όπως το κορίτσι που βγαίνει μπροστά στην κάμερα, μιλώντας με δεκάδες ανθρώπους σε κάθε άκρη της χώρας.

Όπως ο κολυμβητής που δεν πτοείται από την προπόνηση σε αντίξοες συνθήκες.

Όπως ο φίλαθλος, που πηγαίνει πρώτος στο γήπεδο και φεύγει τελευταίος.

Και επειδή και εμείς νιώθουμε την ίδια αγάπη, παίρνουμε εξίσου σοβαρά το ρόλο μας και δίνουμε τη σημασία που αξίζει στο υπεύθυνο παιχνίδι. Από τους ανθρώπους που είναι στη διάθεσή σου καθημερινά για οτιδήποτε χρειαστείς, μέχρι τη φροντίδα και την ασφάλεια σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών που απολαμβάνεις.

Betshop.gr: «Στο παιχνίδι, είμαστε μαζί!»

Δες την ταινία εδώ

 

21+ I Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777 I Yπεύθυνο παιχνίδι I Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Σχετικά άρθρα