Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* – Ξεκίνα σήμερα!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται!
Κάθε παίκτης μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα. Βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ στη EuroNovileague κερδίζει έως 2.020.000€!
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με την τελευταία πράξη στον δεύτερο και τον τρίτο όμιλο.
Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*
Ο τρίτος όμιλος ανοίγει την αυλαία, με τις δύο αναμετρήσεις να διεξάγονται στις 19:00. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη στο εν λόγω γκρουπ. Η Ολλανδία είναι πρώτη μετά το… σβηστό «2 στα 2» και σκέφτεται ήδη την επόμενη φάση. Ουκρανία και Αυστρία μάχονται με έπαθλο την δεύτερη θέση, αν και σε περίπτωση ισοπαλίας είναι πάρα πολύ πιθανό να περάσουν χέρι-χέρι στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης (μέσω της βαθμολογίας των 3ων).
Στον δεύτερο, τα δεδομένα είναι εντελώς ρευστά και δεν αποκλείεται η δεύτερη θέση να κριθεί στους τρεις βαθμούς (στις 22:00 και τα δύο ματς)! Ρωσία και Δανία μάχονται στην Κοπεγχάγη με στόχο τη νίκη που θα τις οδηγήσει στα νοκ άουτ. Η ομάδα του Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ μπαίνει με καλύτερη ψυχολογία, προερχόμενη από νίκη επί της Φινλανδίας (1-0), ενώ και η ισοπαλία δεν είναι καταδικαστική.
Η Δανία μετά το σοκ της πρεμιέρας, έδειξε να συνέρχεται, πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση απέναντι στο Βέλγιο, παρά την ήττα (2-1 με ανατροπή). Το σύνολο του Κάσπερ Χιούλμαντ για να προκριθεί χρειάζεται νίκη και την ίδια ώρα ήττα της Φινλανδίας από το Βέλγιο.
Το τελευταίο επιβεβαίωσε σχετικά άνετα τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο (2/2 νίκες) και διεύρυνε το αήττητο σερί του (9-2-0). Η Φινλανδία θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να ελπίζει, με την παράδοση να είναι με το μέρος της. Συγκεκριμένα, η πιο πρόσφατη ήττα από την επικείμενη αντίπαλό της χρονολογείται το 1968, έκτοτε αριθμεί 4 νίκες και 3 ισοπαλίες!
Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!
Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:
- Πρώτοι σκόρερ Ουκρανίας και Αυστρίας στο τουρνουά: Γιαρμολένκο (2), Γιάρεμτσουκ (2) – Αρναούτοβιτς (1), Λάινερ (1), Γκρέγκοριτς (1)
- Πιο συχνό σκορ στο Φινλανδία-Βέλγιο: 1-1 (3)
- Πιο συχνά σκορ της Ρωσίας σε τελική φάση Euro: 0-3 (3), 2-1 (2), 1-0 (2), 4-1 (2), 1-1 (2), 0-1 (2)
- Πιο συχνά σκορ της Δανίας σε τελική φάση Euro: 3-0 (3), 1-2 (3), 0-3 (3), 2-0 (3)
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σχετικά άρθρα

Special Bets σε Europa & Conference League
Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ίλβες ρίχνονται στη μάχη του πρώτου προκριματικού του Europa League στην ουδέτερη…

Αποδόσεις-φωτιά στον τελικό Τσέλσι – Παρί!
Η μεγάλη στιγμή είναι εδώ! Η ώρα του μεγάλου τελικού για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων…

Special Bets σε Παγκόσμιο, Champions League και Euro Γυναικών
Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται απόψε με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό…

Αυτός είναι το φαβορί για την Χρυσή Μπάλα!
Η Χρυσή Μπάλα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που μπορεί να πετύχει σε ατομικό επίπεδο ένας…

Special Bets σε Champions League και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Τσέλσι αναμένεται συναρπαστικός. Οι Άγγλοι…

Μεγάλη ανατροπή στις αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ!
Φτάσαμε στην τελική ευθεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, μετά και την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης…