Πτώση Αποδόσεων…για Παναθηναϊκό

Μόλις τρεις είναι οι αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση των play off της Super League και η μάχη είναι πιο έντονη από ποτέ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θυμίζουμε πως ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει θέση στα προκριματικά του Champions League. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Conference League.

Ο δεύτερος ΠΑΟΚ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για τη μαθηματική επικύρωση της ευρωπαϊκής του συμμετοχής, όμως το πιο πιθανό είναι να μην τον χρειαστεί καν.
Από εκεί και πέρα, Παναθηναϊκός, Άρης και ΑΕΚ δίνουν τεράστια μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» έχουν δύο δρόμους για να το πετύχουν. Ο πρώτος είναι μέσω πρωταθλήματος και ο δεύτερος μέσω του Κυπέλλου, όπου στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. Αν το «τριφύλλι» κατακτήσει το τρόπαιο και παράλληλα τερματίσει στην πέμπτη θέση των play off, τότε αυτομάτως η τέταρτη της κατάταξης μένει σπίτι της! Αν φύγει ο ΠΑΟΚ από το ΟΑΚΑ με το Κύπελλο, τότε και η τέταρτη θέση δίνει εισιτήριο για το Conference League.
Πιο δύσκολο το έργο, συνεπώς, του Άρη και της ΑΕΚ. Η μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προτελευταία αγωνιστική, μάλλον θα είναι και η πλέον κομβική για την έκβαση της χρονιάς τους.
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ NEΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*!
Όσον αφορά τις αποδόσεις, οι δύο βαθμοί που χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από τον Άρη και την Ένωση του δίνουν ένα μικρό προβάδισμα και στις τιμές. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς προσφέρεται στο 1.25 για να τερματίσει στην τετράδα, τη στιγμή που οι δύο «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην ίδια απόδοση, το 1.52. Στην εξίσωση υπάρχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με το 4.000 που τον συναντάμε, να είναι ενδεικτικό των πιθανοτήτων του να προλάβει την τετράδα. Ωστόσο, ίσως παίξει το ρόλο του ρυθμιστεί αφού θα κοντραριστεί και με τις τρεις ομάδες που διεκδικούν θέση στην Ευρώπη.
Θέση | Ομάδα | Βαθμοί | Απόδοση για να τερματίσει στην τετράδα |
3 | Παναθηναϊκός | 55 | 1.25 |
4 | Άρης | 53 | 1.52 |
5 | ΑΕΚ | 53 | 1.52 |
6 | ΠΑΣ Γιάννινα | 46 | 4000.00 |
Το πρόγραμμα των ομάδων μέχρι το φινάλε (με αστερίσκο τα εκτός έδρας):
Ομάδα | 8η αγωνιστική | 9η αγωνιστική | 10η αγωνιστική |
Παναθηναϊκός | Ολυμπιακός* | ΠΑΣ Γιάννινα | ΠΑΟΚ* |
Άρης | ΠΑΟΚ* | ΑΕΚ | ΠΑΣ Γιάννινα* |
ΑΕΚ | ΠΑΣ Γιάννινα | Άρης* | Ολυμπιακός |
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Σχετικά άρθρα

Special Bets με 2.75 στο ντέρμπι της Ρεάλ με τη Γιούβε
Έκανε το χρέος της στο φινάλε των ομίλων η Ρεάλ, κέρδισε με 3-0 τη Σάλτσμπουργκ…

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι;
Ο Λιονέλ Μέσι περνά την τρίτη σεζόν του στην Ίντερ Μαϊάμι και στα 38 του…

Special Bets σε Σκανδιναβία και ΗΠΑ
Η μόνη ομάδα με το απόλυτο των νικών στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ήταν…

Απόδοση-βόμβα για επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για ένα ακόμη καλοκαίρι, αφού ένα ακόμη…

Special Bets σε Νορβηγία και Παγκόσμιο
Εντυπωσίασε στον όμιλο η Φλαμένγκο και κυρίως στο ματς με την Τσέλσι (3-1), το οποίο…

Πρόωρες εκλογές μετά τις τελευταίες εξελίξεις; Δείτε τις αποδόσεις!
Δύο χρόνια απομένουν για να συμπληρωθεί η δεύτερη συνεχόμενη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση…