Ψηφιακό άλμα για τη Novibet με σύμμαχο την τεχνολογία της Microsoft

Αθήνα, 11.03.2021 – H Novibet εισέρχεται στη νέα ψηφιακή εποχή, μέσα από τη συνεργασία-ορόσημο με τη Microsoft, μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως. Επενδύοντας διαχρονικά στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ψυχαγωγίας, η Novibet κάνει τώρα το επόμενο βήμα, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στην παγκόσμια αγορά.

Η πολυβραβευμένη in-house πλατφόρμα μεταβαίνει πλέον στο Microsoft Azure Cloud και «ξεκλειδώνει» τις αμέτρητες και ανώτερης ποιότητας δυνατότητες του cloud, όπως:

  • αδιάλειπτη διαθεσιμότητα,
  • άμεση & δυναμική επεκτασιμότητα,
  • ταχεία υλοποίηση ψηφιακού μετασχηματισμού της πλατφόρμας (microservices), και
  • αύξηση της αποδοτικότητας & δια-λειτουργικότητα.

H αξιοποίηση της τεχνολογίας cloud επιτρέπει στη Novibet να λειτουργεί εντός ενός πλήρως ελεγχόμενου περιβάλλοντος, παραμένοντας, παράλληλα ανεπηρέαστη από το διαρκώς αυξανόμενο όγκο επισκεψιμότητας της πλατφόρμας. Με γνώμονα, πάντα, να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού στα μέλη της, η μετάβαση στο Azure, ανοίγει το δρόμο για ακόμα περισσότερες νέες υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον. Άλλωστε, η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας έχει αποδείξει ότι η στρατηγική επένδυση στην καινοτομία, έχει καθιερώσει τη Novibet στο διεθνές GameTech στερέωμα. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν οι διεθνείς βραβεύσεις για τη «Δημιουργία του Καλύτερου Προϊόντος Διεθνώς», από τα EGR Operator Awards 2020 και ως «Καλύτερη Στοιχηματική από κινητό & app Διεθνώς», από τα SBC Awards 2020.

«Η διορατική μας απόφαση να επιλέξουμε τις ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις που προσφέρει η Microsoft και να συμπορευτούμε ψηφιακά τα τελευταία δέκα χρόνια, επιβεβαιώνεται ακόμα μία φορά μέσω της μετάβασης της πλατφόρμας μας σε Microsoft Azure Cloud. Εμπιστευόμαστε το όραμα της Microsoft και εισερχόμαστε σε μία νέα ψηφιακή εποχή για τη Novibet, με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον. Το τελευταίο διάστημα όλες οι ομάδες μας εργάστηκαν αδιάκοπα, σε συνεργασία με τη Microsoft για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού project. Με σύμμαχο το cloud, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε σφαιρικά τις ανάγκες της ολοένα αυξανόμενης βάσης μας και να προσφέρουμε ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον, πρωτοπορώντας έναντι των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως», δήλωσε ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, Chief Executive Officer της Novibet.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Novibet
Η Novibet δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα, διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος και καζίνο. Με σημαντική παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 2010, αλλά και αξιόλογη επέκταση σε ξένες απαιτητικές αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, κ.α., η Novibet τα τελευταία χρόνια έχει επαναπροσδιορίσει το αναπτυξιακό της πλάνο, επενδύοντας στρατηγικά σε συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, της τεχνολογίας και προϊόντων της και καταγράφοντας ταχύτατη άνοδο στις προτιμήσεις των χρηστών GameTech υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας της Novibet χαρακτηρίζονται από το φρέσκο και ανανεωτικό ύφος της εταιρείας, που δε συμβιβάζεται, δεν παγιώνεται, είναι ευπροσάρμοστη σε ειδικές προτιμήσεις, πελατοκεντρική, ενώ η προσφορά της βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με τη ζήτηση ώστε να ανταποκρίνεται και να προβλέπει υφιστάμενες και επερχόμενες ανάγκες.

 

 

Σχετικά άρθρα