Νέα προσφορά* για τους νέους παίκτες του Pamestoixima.gr

Μια φανταστική προσφορά* περιμένει τους νέους παίχτες του pamestoixima.gr! Συγκεκριμένα, μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 300 δωρεάν περιστροφές* στο παιχνίδι Smoking Hot Fruits!


Για να μπορέσεις να επωφεληθείς από τη συγκεκριμένα προσφορά, οι προϋποθέσεις είναι απλές. Δημιουργείς έναν νέο λογαριασμό στο Pamestoixima.gr. κάνοντας την κατάθεση που επιθυμείς και εν συνεχεία επιλέγεις το παιχνίδι Smoking Hot Fruits.

Φανταστική προσφορά καλωσορίσματος

Θα χρειαστεί να ποντάρεις μόλις 1 ευρώ για να πάρεις δωρεάν 10 περιστροφές! Αν ποντάρεις ακόμη δέκα ευρώ θα λάβεις άλλες 40 περιστροφές! Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, αφού με 50 ακόμα ευρώ ποντάρισμα, οι δωρεάν περιστροφές εκτοξεύονται στις 100!

Αλλά η προσφορά δεν τελειώνει εκεί! Με 100 ευρώ επιπλέον ποντάρισμα οι δωρεάν περιστροφές φτάνουν τις 150!

Το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ευχάριστο, αν συνυπολογίσει κανείς τη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα του pamestoixima.gr στoν υπολογιστή αλλά και στο κινητό! Μάλιστα, με την εξαιρετική κατηγοριοποίηση η εμπειρία του χρήστη αγγίζει τη τελειότητα!

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |


Φυσικά, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μάθεις τους κανόνες και τα χαρακτηριστικά του νέου παιχνιδιού, πριν το ξεκινήσεις. Εκτός αυτού, το πιο σημαντικό βήμα από την πλευρά σου είναι να προβείς σε υπεύθυνο παιχνίδι, θέτοντας τα όρια κατάθεσης σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.


Το casino του Pamestoixima ενθαρρύνει το υπεύθυνο και ασφαλές παιχνίδι!

  • Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά άρθρα