Πέντε Μπούκ που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι για όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις και ο στοιχηματικός κλάδος δεν αποτελεί εξαίρεση. Όταν επισκέπτεστε σελίδες στοιχηματικών εταιριών στο Instagram, μπορείτε και μόνοι σας να δείτε, πως τις ακολουθούν χιλιάδες κόσμου. Λες και πρόκειται για κάποιο διάσημο πρόσωπο.

Πως να βρείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στο Instagram

O ευκολότερος τρόπος είναι να ακολούθησε τους ασφαλείς συνδέσμους εγγραφής του prince-bet.net, να εγγραφείτε στην εταιρία της επιλογής σας κι ύστερα να πάτε στο κάτω μέρος της σελίδας, όπου μπορείτε εύκολα να δείτε το λογότυπο του Instagram, το οποίο οδηγεί στο προφίλ της στοιχηματικής στο Instagram.

Ένας ακόμη απλός τρόπος, είναι να πάτε στην αναζήτηση του Instagram και να πληκτρολογήσετε λέξεις-κλειδιά όπως «στοίχημα», «αθλητικό στοίχημα», «στοιχηματικές εταιρίες» κλπ. Έτσι, θα δείτε όλες τις σελίδες που έχουν προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού βρείτε την εταιρία της αρεσκείας σας, από εκεί κι έπειτα, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Follow για να βλέπεται όλη τη ροή αλλά και να μην χάνετε οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να προκύψει.

Ποιους να ακολουθήσετε στο Instagram

Ασφαλώς, ο κάθε ένας και η κάθε μία από εσάς, έχει τις προτιμήσεις του. Γούστα είναι αυτά φυσικά. Όμως, εμείς μαζέψαμε τα προφίλ των κορυφαίων νόμιμων στοιχηματικών παρόχων και σας τα παρουσιάζουμε, προκειμένου να μην ψάχνετε αριστερά και δεξιά:

  1. Novibet =   @Novibet
  2. Stoiximan =   @Stoiximan
  3. Pamestoixima =   @Pamestoixima
  4. Betsson =   @Betsson
  5. Betshop =   @Betshop

Γιατί πρέπει να κάνω follow στις στοιχηματικές στο Instagram

  • Ειδικές πληροφορίες

Ίσως ο καλύτερος λόγος για να κάνει κανείς follow. Μπορείτε να βλέπετε νέα για νέες αποδόσεις, ενισχυμένες αποδόσεις σε ειδικές αγορές, ακόμα και κάποιο ιδιαίτερο στατιστικό που μπορεί να σας βοηθήσει στο στοίχημά σας. Φυσικά, όλα αυτά, δεν εγγυώνται τη νίκη. Καμία πληροφορία δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Όμως, όπως θα σας έλεγε και κάποιος κορυφαίος στο είδος, για να κάνετε σωστές επιλογές, πρέπει να αναλύσετε πρώτα όλα τα δεδομένα και τις μεταβλητές. Και κάποια πληροφορία στη ροή του προφίλ της στοιχηματικής στο Instagram, μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αυτό.

  • Ειδικά μπόνους

Ένα πολύ συχνό φαινόμενο στα προφίλ των στοιχηματικών στο Instagram είναι οι διαγωνισμοί. Πολλές είναι οι εταιρίες που προσφέρουν στους ακολούθους τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα αποκλειστικό μπόνους κάνοντας share και προσκαλώντας μερικούς φίλους τους.

Επίσης, αναφέραμε πιο πάνω τις ενισχυμένες αποδόσεις. Συχνά, με το να κοιτάμε μόνο τη σελίδα της στοιχηματικής, δεν πέφτει το μάτι μας πάνω σε κάποια ενισχυμένη απόδοση, αφού συνήθως πρέπει να μπούμε στον αγώνα που αυτή προσφέρεται. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πιο απλό στο Instagram, αφού θα το δούμε απευθείας είτε στα posts είτε μέσω των ιστοριών.

  • Αλληλεπίδραση κοινότητας

Ο τελευταίος ίσως λόγος για να ακολουθήσει κανείς στο Instagram μια εταιρία είναι το χιούμορ, το οποίο κάτω από κάθε δημοσίευση στο Instagram, είναι αστείρευτο! Μεταξύ των εταιριών και του κόσμου που τις ακολουθεί υπάρχει μια διαδραστική σχέση που πολλές φορές σε… γονατίζει από τα γέλια! Χιούμορ που έχει να κάνει με τον αθλητισμό και μπορεί η ώρα σας να περάσει πολύ ευχάριστα!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά άρθρα