ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις

Μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (20/12, 19:30).
Με διαφορετικά συναισθήματα οδηγούνται στο παιχνίδι της Τούμπας, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο του Βορρά να έχει γνωρίσει την πρώτη ήττα και το τριφύλλι να μετρά νικηφόρο σερι. Όμως αυτό είναι κάτι που συχνά δεν παίζει κανέναν ρόλο.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στα σημεία από τον Άρη στο ντέρμπι της πόλης και κυριολεκτικά καίγεται βαθμολογικά, για να μην χάσει την επαφή με τον Ολυμπιακό. Στη παρούσα φάση είναι στο -5 από την κξορυφή και τους ερυθρόλευκους.
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά*
Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός έχει βρει για τα καλά τα πατήματά του με τον Λάζλο Μπόλονι στη τεχνική ηγεσία. Οι πράσινοι μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Αξιοσημείωτο ότι το τριφύλλι σκόραρε από δύο γκολ και στα τρία παιχνίδια.
Στο κομμάτι της προϊστορίας τα δύο περσινά παιχνίδια ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέι οφ ήρθαν ισόπαλα 2-2 και 0-0.
Το μεγάλο ντέρμπι παίζει με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.
Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο ελληνικό πρωτάθλημα!
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σχετικά άρθρα

Special Bets σε Σκανδιναβία και Gold Cup
Τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια την Ίντερ Τούρκου, η οποία όμως δεν χάνει την…

Special Bets σε Νορβηγία, Φινλανδία και Παγκόσμιο
Ρεάλ και Ντόρτμουντ συγκρούονται με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Οι…

Betsson: Ο Βαλαντσιούνας χρίζει ως φαβορί τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague και ρίχνει τον Ολυμπιακό
Η νέα σεζόν της Euroleague πλησιάζει και οι αποδόσεις της Betsson σκιαγραφούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό…

Special Bets από 2.75 μέχρι και 6.10!
Μετά από σχεδόν τρία 24ωρα, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων επιστρέφει με την προημιτελική του φάση.…

Τι δελτιάρα έπαιξε ο τύπος; ΜΑΓΕΙΑ με 16 χιλιάρικα!
Στις 22 Ιουνίου στη Βέροια, κάποιος δεν πήγε απλώς για καφέ… Πέρασε από ένα πρακτορείο…

Ευρωπαϊκά μεγαθήρια θέλουν τον Καρέτσα!
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως είναι…