Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League 2024/25

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν που ξεκινάει σε μερικές εβδομάδες, κινητοποιεί άμεσα και το ενδιαφέρον για το μακροχρόνιο στοίχημα.
Το σούρουπο της 16ης Ιουλίου 2024 στη Βουλιαγμένη, η Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024/25 απέκτησε μορφή. Η κλήρωση έγινε, το πρόγραμμα ανακοινώθηκε και κάπου εδώ μετράμε αντίστροφα για την πρώτη σέντρα στα μέσα του Αυγούστου.
Οι αποδόσεις στη Stoiximan, δίνουν τον Ολυμπιακό ως το πρώτο φαβορί κατάκτηση, με απόδοση 2.00. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και τον περισσότερο χρόνο το φετινό καλοκαίρι, από τη στιγμή που δεν είχαν να περάσουν από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα των ευρωπαϊκών προκριματικών. Η ΑΕΚ, θα ψάξει απαντήσεις για πολλούς λόγους τη νέα σεζόν και όσοι την επιλέξουν για πρωταθλήτρια από τώρα, θα το κάνουν με την απόδοσή της στο 3.75.
Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League
Ο ΠΑΟΚ, ο πρωταθλητής της περυσινής Stoiximan Super League, θα επιδιώξει να κινηθεί και φέτος σε αυτά τα επίπεδα. Η τρομερή επιτυχία των περασμένων μηνών αποτελεί οδηγό και η ομάδα έχει απόδοση 4.75 για να κάνει το back to back.
Στην πλευρά του Παναθηναϊκού, η αλλαγή είναι δομική στη φετινή offseason (η μόνη ομάδα της τετράδας των διεκδικητών που άλλαξε προπονητή). Ο σύλλογος των Αθηνών, μπαίνει στην αρένα με απόδοση 6.00, τη μεγαλύτερη μεταξύ του Big-4 ενώ ακόμα κινείται στη μετεγγραφική αγορά.
Την ίδια στιγμή, το κοινό του στοιχήματος μπορεί ήδη να κάνει τις προβλέψεις του στη Stoiximan στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς και στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά των ντέρμπι όλου του Α’ γύρου.
Κάπου εδώ, η Stoiximan Super League κάνει την προθέρμανσή της, για μία σεζόν η οποία αναμένεται και πάλι αφάνταστα ανταγωνιστική.
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Σχετικά άρθρα

Special Bets με 2.75 στο ντέρμπι της Ρεάλ με τη Γιούβε
Έκανε το χρέος της στο φινάλε των ομίλων η Ρεάλ, κέρδισε με 3-0 τη Σάλτσμπουργκ…

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι;
Ο Λιονέλ Μέσι περνά την τρίτη σεζόν του στην Ίντερ Μαϊάμι και στα 38 του…

Special Bets σε Σκανδιναβία και ΗΠΑ
Η μόνη ομάδα με το απόλυτο των νικών στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ήταν…

Απόδοση-βόμβα για επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για ένα ακόμη καλοκαίρι, αφού ένα ακόμη…

Special Bets σε Νορβηγία και Παγκόσμιο
Εντυπωσίασε στον όμιλο η Φλαμένγκο και κυρίως στο ματς με την Τσέλσι (3-1), το οποίο…

Πρόωρες εκλογές μετά τις τελευταίες εξελίξεις; Δείτε τις αποδόσεις!
Δύο χρόνια απομένουν για να συμπληρωθεί η δεύτερη συνεχόμενη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση…