Novileague: Ντέρμπι με μονόπλευρο ενδιαφέρον

Η 4η περίοδος στην ανανεωμένη Novileague συνεχίζεται!
Μετά την συμπλήρωση του πρώτου μισού των playoffs της Super League, τα δεδομένα πλέον είναι γνωστά. Ο Ολυμπιακός στέφθηκε ήδη πρωταθλητής, ενώ ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ έχουν το πάνω χέρι για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου απέναντι στον προβληματικό εσχάτως Παναθηναϊκό. Από την 6η στροφή προέρχεται ο αποψινός αγώνας στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet.
Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ (19:30), σε μία αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι πρωταθλητές κινούνται σε ρυθμούς συντήρησης ενόψει του Κυπέλλου, κάτι που κατέστη σαφές και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-0). Ο Πέδρο Μαρτίνς προέβη σε ροτέισον την Τετάρτη, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί σήμερα, καθώς θέλει το σύνολό του να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο (15-1-0).
Μοναδική ομάδα που κατάφερε να αποσπάσει βαθμό στο Φάληρο φέτος ήταν ο Άρης, όλες οι υπόλοιπες έφυγαν ηττημένες. Μάλιστα, μόλις τέσσερις ομάδες κατάφεραν να δεχτούν λιγότερα από δύο γκολ (Άρης, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρ., ΠΑΣ Γιάννινα), με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της λίγκας (40 γκολ).
Η ΑΕΚ μπαίνει στο παιχνίδι με θετικό μουντ, καθώς έρχεται από σερί τριών αγώνων δίχως ήττα (2-1-0), με καλό ποδόσφαιρο σε αυτή την χρονική περίοδο. Παράλληλα, διατηρεί μαξιλαράκι ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό (+5), που της επιτρέπει να λειτουργεί με λιγότερη πίεση. Ενόψει Ολυμπιακού έχει και ένα κίνητρο παραπάνω, εκτός από το βαθμολογικό, να πάρει εκδίκηση για τον διασυρμό του α’ γύρου.
Όσον αφορά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος επί εποχής Πέδρο Μαρτίνς με αντίπαλο την «Ένωση», μετρώντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, μένοντας στο μηδέν μόνο μία φορά! Στο «Γ. Καραϊσκάκης» δε, έχει το απόλυτο με 4/4 νίκες (2018 πιο πρόσφατο διπλό)!
Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:
- Πιο συχνά σκορ μεταξύ τους στο Φάληρο (από το 2000): 3-0 (6), 1-1 (3), 2-0 (3), 1-2 (3)
- Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους: Ανσαριφάρντ (1), Τσιγκρίνσκι (1), Μάνταλος (1) – Φορτούνης (7), Καμαρά (5), Ελ Αραμπί (4)
- Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Ελ Αραμπί (24), Χασάν (15) Μασούρας (12) – Ανσαριφάρντ (13), Ολιβέιρα (10), Γκαρσία (6)
- Πιο συχνά σκορ στην φετινή Super League: 1-0 (28), 1-1 (25), 0-1 (24), 0-0 (2-0), 2-1 (18)
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Σχετικά άρθρα

Special Bets με 2.75 στο ντέρμπι της Ρεάλ με τη Γιούβε
Έκανε το χρέος της στο φινάλε των ομίλων η Ρεάλ, κέρδισε με 3-0 τη Σάλτσμπουργκ…

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι;
Ο Λιονέλ Μέσι περνά την τρίτη σεζόν του στην Ίντερ Μαϊάμι και στα 38 του…

Special Bets σε Σκανδιναβία και ΗΠΑ
Η μόνη ομάδα με το απόλυτο των νικών στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ήταν…

Απόδοση-βόμβα για επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για ένα ακόμη καλοκαίρι, αφού ένα ακόμη…

Special Bets σε Νορβηγία και Παγκόσμιο
Εντυπωσίασε στον όμιλο η Φλαμένγκο και κυρίως στο ματς με την Τσέλσι (3-1), το οποίο…

Πρόωρες εκλογές μετά τις τελευταίες εξελίξεις; Δείτε τις αποδόσεις!
Δύο χρόνια απομένουν για να συμπληρωθεί η δεύτερη συνεχόμενη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση…