Η Novibet Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τα επόμενα τρία χρόνια

Η Novibet και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την Novibet να αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Με κοινό όραμα την υποστήριξη του υγιούς αθλητισμού η Novibet και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πορεύονται μαζί, με στόχο την εδραίωση της ομάδας στην ελίτ του Ελληνικού Πρωταθλήματος και τη δυναμική παρουσία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Ξεκινάμε μία κοινή πορεία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με στόχο η επόμενη τριετία να είναι γεμάτη μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές με την ευγενή άμιλλα στο επίκεντρο. Μέσα στα επόμενα χρόνια ελπίζουμε να ζήσουμε στιγμές που θα κάνουν υπερήφανους τους ανθρώπους του ΑΡΗ και θριάμβους ανάλογους αυτού της Μαδρίτης. Παράλληλα θα  σταθούμε  στο πλευρό των φιλάθλων και της τοπικής κοινότητας, μέσα από μοναδικές πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Είναι τιμή μας να υποστηρίζουμε τον ΑΡΗ στην πορεία του προς νέα επιτεύγματα και επιτυχίες με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη  και είμαστε υπερήφανοι που γινόμαστε από σήμερα μέρος της πλούσιας ιστορίας του Συλλόγου».

Η Ειρήνη Καρυπίδη, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δήλωσε σχετικά: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμφωνία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τη Novibet, που θα είναι ο μεγάλος μας χορηγός για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ΑΡΗΣ τα τελευταία πέντε χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μας είναι πορεία αυτή να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, φτάνοντας σε ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις. Στην προσπάθειά μας αυτή, έχουμε έναν νέο, ισχυρό, συμπαίκτη στο πλευρό μας, ο οποίος θα σταθεί αρωγός και έχουμε την πίστη ότι μαζί θα τα καταφέρουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Novibet ενώνει τους υψηλούς της στόχους με το δικό μας όραμα για έναν ΑΡΗ πρωταγωνιστή. Η παρουσία της Novibet στην οικογένεια του ΑΡΗ δεν περιορίζεται, όμως, μόνο στην ιδιότητα του μεγάλου μας χορηγού. Από κοινού έχουμε σχεδιάσει μία σειρά δράσεων, που θα αναδείξουν τον κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό ρόλο του ΑΡΗ και του ποδοσφαίρου και για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσεχώς. Άλλωστε ο ΑΡΗΣ έχει πρωταγωνιστήσει στα κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα με καινοτόμες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στην οικογένεια του ΑΡΗ την Novibet.”

Η Novibet υποστηρίζει ενεργά τον αθλητισμό σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται διεθνώς, τόσο ως Μεγάλος Χορηγός αθλητικών ομάδων και διοργανώσεων, όσο και ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης μέσα από το διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί. Με την έναρξη της νέας τους χορηγικής συνεργασίας η Novibet και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσκαλούν όλους τους φίλους του ΑΡΗ να συμμετάσχουν ενεργά στη νέα κοινή πορεία και στις δράσεις που θα υλοποιήσουν από κοινού, γράφοντας μαζί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΑΡΗ.

Σχετικά άρθρα