Euro Γυναικών 2025: Τα φαβορί, τα αουτσάιντερ κι οι εκπλήξεις

Η αυλαία του Euro Γυναικών ανοίγει στις 2 Ιουλίου, με 16 ομάδες να διεκδικούν το πολυπόθητο τρόπαιο. Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Ελβετία είναι οικοδέσποινα στη 14η διοργάνωση.
Το 2022 ήταν η Αγγλία που σήκωσε το κύπελλο, νικώντας με 2-1 τη Γερμανία στην παράταση του τελικού, και αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης. Συνολικά, πάντως, οι Γερμανίδες έχουν την απόλυτη κυριαρχία με οκτώ κατακτήσεις, ενώ δεύτερη στην σχετική λίστα είναι η Νορβηγία με δύο.
Πρώτο φαβορί ωστόσο είναι η Ισπανία, η οποία απαρτίζεται κατά βάση από παίκτριες της πανίσχυρης Μπαρτσελόνα. Μπορεί να μην έχει κατακτήσει ξανά το Euro, αλλά είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια κόσμου.
Από κοντά βρίσκουμε την Αγγλία, που θέλει για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση να φτάσει ψηλά. Στα μεγάλα φαβορί συγκαταλέγονται επίσης η Γαλλία κι η Γερμανία που διαθέτουν άπλετο ταλέντο στα ρόστερ τους.
Αρκετά πιο μεγάλη απόδοση δίνει η κατάκτηση της Σουηδίας και των υπόλοιπων σκανδιναβικών ομάδων, που πάντως μπορούν να αναδειχθούν ως «μαύρα άλογα» της διοργάνωσης. Ξεκάθαρα αουτσάιντερ είναι, όπως αναμενόταν, οι πρωτάρες Πολωνία και Ουαλία.
Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του Euro Γυναικών:
Ομάδα | Απόδοση |
Ισπανία | 3.00 |
Αγγλία | 5.00 |
Γερμανία | 6.00 |
Γαλλία | 6.00 |
Σουηδία | 15.00 |
Ολλανδία | 17.00 |
Δανία | 20.00 |
Ιταλία | 25.00 |
Νορβηγία | 25.00 |
Ελβετία | 25.00 |
Ισλανδία | 40.00 |
Πορτογαλία | 50.00 |
Βέλγιο | 65.00 |
Φινλανδία | 200.00 |
Πολωνία | 250.00 |
Ουαλία | 250.00 |
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Σχετικά άρθρα

Ευρωπαϊκά μεγαθήρια θέλουν τον Καρέτσα!
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως είναι…

Special Bets μέχρι και 4.10 σε Φινλανδία και Gold Cup
Να αφήσει πίσω της το βαρύ 3-0 από την Κούοπιο που έσπασε αήττητο σερί δώδεκα…

Special Bets με 2.75 στο ντέρμπι της Ρεάλ με τη Γιούβε
Έκανε το χρέος της στο φινάλε των ομίλων η Ρεάλ, κέρδισε με 3-0 τη Σάλτσμπουργκ…

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι;
Ο Λιονέλ Μέσι περνά την τρίτη σεζόν του στην Ίντερ Μαϊάμι και στα 38 του…

Special Bets σε Σκανδιναβία και ΗΠΑ
Η μόνη ομάδα με το απόλυτο των νικών στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ήταν…

Απόδοση-βόμβα για επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για ένα ακόμη καλοκαίρι, αφού ένα ακόμη…