Ενισχυμένες αποδόσεις και σούπερ ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι γεγονός και ξεκινάει με πλούσια δράση στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα και στα παρκέ του ΝΒΑ.
Στην Ιταλία, η Τορίνο υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Πάρμα (21:45) σε ένα «must win» παιχνίδι. Το σύνολο του Ντάβιντε Νίκολα με εξαίρεση την ήττα από την Νάπολι, στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παρά την μεγάλη πίεση που κουβαλάει για την παραμονή (2-2-1). Αντιθέτως, η Πάρμα έχει αφεθεί στην τύχη της, μετρώντας όλη κι όλη μία νίκη στα 25 τελευταία παιχνίδια!
Τορίνο – Πάρμα 1:1.61 X:4.20 2:5.00
Μετάβαση στην Ιβηρική Χερσόνησο. Η αυλαία της 34ης αγωνιστικής στην La Liga πέφτει στην Ανδαλουσία, με την αναμέτρηση Σεβίλλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00). Το φορμάρισμα της ομάδας του Ζουλιέν Λοπετέγι τον τελευταίο ενάμιση μήνα, την έχει βάλει στην διεκδίκηση του τίτλου! Με 7 νίκες στις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της είναι το γκραν φαβορί απέναντι στους Βάσκους, που τρέχουν να προλάβουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:1.65 X:3.75 2:5.40
Τέλος, στο ΝΒΑ η κανονική διάρκεια πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της, με τέσσερις ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην post season. Οι πρωταθλητές Λέικερς αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα το Ντένβερ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα απουσιάσει σε ακόμα ένα παιχνίδι, με την ομάδα του Λος Άντζελες να πασχίζει για να κρατηθεί στην πρώτη 6άδα της Δύσης. Οι Νάγκετς βρήκαν και πάλι ρυθμό με 7 νίκες στα 10 τελευταία ματς, πλησιάζοντας στην 3η θέση της περιφέρειας τους Κλίπερς.
Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.
Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία στις μεγάλες διοργανώσεις!
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σχετικά άρθρα

Special Bets σε Νορβηγία, Φινλανδία και Παγκόσμιο
Ρεάλ και Ντόρτμουντ συγκρούονται με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Οι…

Betsson: Ο Βαλαντσιούνας χρίζει ως φαβορί τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague και ρίχνει τον Ολυμπιακό
Η νέα σεζόν της Euroleague πλησιάζει και οι αποδόσεις της Betsson σκιαγραφούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό…

Special Bets από 2.75 μέχρι και 6.10!
Μετά από σχεδόν τρία 24ωρα, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων επιστρέφει με την προημιτελική του φάση.…

Τι δελτιάρα έπαιξε ο τύπος; ΜΑΓΕΙΑ με 16 χιλιάρικα!
Στις 22 Ιουνίου στη Βέροια, κάποιος δεν πήγε απλώς για καφέ… Πέρασε από ένα πρακτορείο…

Ευρωπαϊκά μεγαθήρια θέλουν τον Καρέτσα!
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως είναι…

Special Bets μέχρι και 4.10 σε Φινλανδία και Gold Cup
Να αφήσει πίσω της το βαρύ 3-0 από την Κούοπιο που έσπασε αήττητο σερί δώδεκα…