Δείτε πόσα έχασε για μια χαμένη ισοπαλία στο 92’

Τα χινάρια στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, είναι αξία παραδοσιακή. Απ’ όταν ακόμη το κυρίως μενού της αγωνιστικής παιζόταν την Παρασκευή. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει και πλέον τα Σάββατα είναι αυτά που κυνηγάμε τις ισοπαλίες.

Έτσι κι ένας φίλος της σελίδας. Έπαιξε έξι αγώνες, όλους στο Χ. Τέσσερις από τη Ligue 2, έναν από τη La Liga 2 κι έναν από τη Serie B σε αποδόσεις από 2.67 μέχρι 2.95.

Η σούμα; Πέντε στα έξι. Το μοναδικό που χάθηκε ήταν το ματς της Αμιάν με την Μπαστιά. Μπροστά με 2-1, από το ημίχρονο οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι να πιέζουν σε όλο το δεύτερο μέρος. Η στιγμή τους ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και στο καπάκι ήρθε το τρίτο γκολ της Αμιάν.

Μαζί της χάθηκε και η ευκαιρία του φίλου για καλά κέρδη το Σαββατόβραδο. Το δελτίο αξίας 10,50 ευρώ του απέφερε κέρδος 210.57 ευρώ αντί για τα 831.60 που θα έπαιρνε αν η Μπαστιά ευστοχούσε στη μεγάλη της ευκαιρία. Τύχη είναι όμως και θα γυρίσει!

Μπορείτε να δείτε το δελτίο εδώ 👇

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα