Vasia Tips Ημέρας
Σε Παγκρήτιο και Ελσίνκι με 4.68


21:45 Ελλάδα – Βουλγαρία: Χαίρεσαι να τη βλέπεις πλέον την Εθνική! Μετά το απολαυστικό και σπουδαίο διπλό στη Σκωτία τον Μάρτιο, διέλυσε και τη Σλοβακία με 4-1 σε φιλικό στο Παγκρήτιο το βράδυ του Σαββάτου. Πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ενώ καθοριστικός ήταν ο Μανδάς που απέκρουσε πέναλτι. Ούτε η Βουλγαρία είχε επίσημες υποχρεώσεις και σε φιλικό με την Κύπρο αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2. Ο πρώτος λόγος ανήκει στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, όμως κράτησα το Goal/goal στο 2.15 αφού δεν υπάρχουν ιδιαίτερες σκοπιμότητες.
21:45 Φινλανδία – Πολωνία: Πολύ κρίσιμο ματς για τον έβδομο όμιλο. Η Φινλανδία έχασε με κάτω τα χέρια από την Ολλανδία (0-2) και παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς. Οι ελπίδες της για τη δεύτερη θέση περνούν από την Πολωνία που έχει μαζέψει έξι σε δύο ματς, αφού αυτή φαντάζει η μεγάλη ανταγωνίστρια που είναι και το φαβορί για να τα καταφέρει. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση (κέρδισαν με 2-0 τη Μολδαβία σε φιλικό αλλά δεν έπεισαν), ο Λεβαντόφσκι δήλωσε πως δεν ξαναπαίζει όσο ο Πρόμπιερζ βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και το διπλό δεν αξίζει τον κόπο. Πάμε στο Over 2,5 στο 2.18.
Instagram: https://www.instagram.com/vasia.fragou/
Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια