Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Νέο ξεκίνημα για την Τζουργκάρντεν

Έναρξη 05/07/2021 20:00
Νέο ξεκίνημα για την Τζουργκάρντεν

05/07

Τζουργκάρντεν – Έρεμπρο

Ξεκίνησε δυναμικά στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος δεν κατάφερε πριν τη διακοπή να βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κατά το διάστημα της διακοπής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε δύο φιλικές αναμετρήσεις, όπου στη μία γνώρισε την ήττα με 2-3 από την Κάλμαρ, ενώ στην άλλη αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ντεγκερφορς με 2-2. Σήμερα θα θελήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτεί την δυνατή της έδρα. Στον αντίποδα η Έρεμπρο, πραγματοποίησε πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και σίγουρα η διακοπή θα την βοήθησε για να ανασυνταχθεί και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και με μόλις πέντε γκολ στην επίθεση, διατηρεί το χειρότερο επιθετικό ρεκόρ στην κατηγορία. Στα δύο φιλικά που έδωσε κατά την διάρκεια της διακοπής ηττήθηκε με 1-0 τόσο από την Χάκεν όσο και από την Νόρκεπινγκ.

 

L. Punter
Ticket Ημέρας
Ημ/νίαΔιοργ.ΏραΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΕταιρεία
05/07/21Σουηδία20:00 Τζουργκάρντεν - Έρεμπρο1 & G/G3.15

Αποτέλεσμα αγώνα & G/G

Επιλέγουμε να παίζουμε το συγκεκριμένο Combo, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τις αποδόσεις.

  • Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ, οι πιθανότητες να κερδίσει η γηπεδούχος θα προσφέρεται σε μια σχετικά χαμηλή απόδοση πχ. (1.40). Ωστόσο, προσθέτοντας και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, οι αποδόσεις αυξάνονται στο (3.00 μ.ο).

Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε δύο στοιχήματα για να κερδίσετε. Το πρώτο είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και το δεύτερο να σκοράρουν και η Μπαρτσελόνα και η Ειμπάρ.

Ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, ένα κερδισμένο στοίχημα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 3-2, 4-2, 4-3  κλπ…

Το στοίχημα θα θεωρούταν χαμένο εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν κέρδιζε ή κέρδιζε με ένα από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 1-0, 2-0, 3-0,4-0, 5-0  κλπ…