Lordos

Επιστροφή του Champions League με 3.34

ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.34 Επιστροφή του Champions League με 3.34 Έναρξη 21/1/2025 22:00
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |
Επιστροφή του Champions League με 3.34

Δυναμικό παρών στα μεγάλα ματς της ημέρας δηλώνει ο Λόρδος με τα προγνωστικά του, σε τιμές άκρως ελκυστικές και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης! Δεν ξεφεύγουν από τις επιλογές του οι μεγάλες και δημοφιλείς λίγκες, το ελληνικό πρωτάθλημα και οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις! Φυσικά, στο μενού του και οι Εθνικές ομάδες, όποτε αυτές απασχολούν το κουπόνι! Άλλοτε με φαβορί, άλλοτε με αουτσάιντερ, άλλοτε με combo κι άλλοτε με παιχνίδι στα γκολ!

Ελάτε στο Telegram του Λόρδου για καθημερινά προγνωστικά! Κλικ εδώ!

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν: Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, με την Ατλέτικο να έχει μαζέψει 12 βαθμούς και τη Λεβερκούζεν 13. Όποια κερδίσει, αν κερδίσει κάποια, θα κάνει καθοριστικό βήμα για την απευθείας πρόκριση στους «16» ωστόσο με σημείο δεν βγαίνει εύκολα άκρη. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, με «σοβαρή» δυναμική. Οι Γερμανοί μάλιστα μετρούν 12 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πιθανώς να μην τους κακοπέσει ο βαθμός, όμως το Goal/goal στο 1.75 έχει λιγότερο ρίσκο και το επιλέγω.

EASTER2000 Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
EASTER2000 Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

22:00 Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα: Αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία συνεχίζει τα σκωτσέζικα ντους. Από τη μία διέλυσε τη Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ και απέκλεισε την Μπέτις στο Κύπελλο, από την άλλη άφησε ξανά βαθμούς στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με τη Χετάφε. Έχει αρκετά προβλήματα η άμυνα των Καταλανών και από τη στιγμή που δεν «καίγονται» για τη νίκη, το διπλό δεν έχει νόημα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι θέλουν βαθμό ή βαθμούς και θα κάνουν τα πάντα. Ο συνδυασμός του Χ2 με το Goal/goal στο 1.91 δεν είναι άσχημη περίπτωση.

Προγνωστικά Λόρδος: Ακολούθησέ τον και μάθε τα πρώτος!

linktr: https://linktr.ee/lordos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια

21/01/2025 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
21/01/2025 10:00 μμ Ατλέτικο Μαδρίτης Λεβερκούζεν Goal/goal 1.75
21/01/2025 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
21/01/2025 10:00 μμ Μπενφίκα Μπαρτσελόνα X2 & Goal/goal 1.91