Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Ένα και να καίει

Έναρξη 28/07/2021 21:00
Ένα και να καίει

28/07

Σαφχάουζεν – Κρινς: Πρεμιέρα και για τις δύο στο πρωτάθλημα. Δυνατά φιλικά έδωσε γηπεδούχος, που έχει υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν. Μόνο απέναντι στην Κολωνία δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν βαριά στο τελευταίο φιλικό με 6-1 από την Ζυρίχη και τέθηκαν τουλάχιστον ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία φιλικά που έδωσαν. Παραδοσιακά δυσκολεύονται μακριά από την έδρα τους, αλλά σίγουρα μπορούν να σκοράρουν και να βάλουν δύσκολα στην Σαφχάουζεν.

Lucky Punter
Ticket Ημέρας
Ημ/νίαΔιοργ.ΏραΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΕταιρεία
28/07/21Ελβετία21:00Σαφχάουζεν - Κρινς1 & GG 3.60

Αποτέλεσμα αγώνα & G/G

Επιλέγουμε να παίζουμε το συγκεκριμένο Combo, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τις αποδόσεις.

  • Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ, οι πιθανότητες να κερδίσει η γηπεδούχος θα προσφέρεται σε μια σχετικά χαμηλή απόδοση πχ. (1.40). Ωστόσο, προσθέτοντας και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, οι αποδόσεις αυξάνονται στο (3.00 μ.ο).

Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε δύο στοιχήματα για να κερδίσετε. Το πρώτο είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και το δεύτερο να σκοράρουν και η Μπαρτσελόνα και η Ειμπάρ.

Ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, ένα κερδισμένο στοίχημα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 3-2, 4-2, 4-3  κλπ…

Το στοίχημα θα θεωρούταν χαμένο εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν κέρδιζε ή κέρδιζε με ένα από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 1-0, 2-0, 3-0,4-0, 5-0  κλπ…