Κωνσταντίνα
EFL Trophy με combo στο 1.93!

Η Κωνσταντίνα και τα προγνωστικά της επιστρέφουν στο Prince-bet.net, με στόχο το μακροχρόνιο κέρδος και την κορυφή!
Προγνωστικά Κωνσταντίνα
21:00 Φλίτγουντ – Λιντς U21: Αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του αγγλικού EFL Trophy. Για καμιά από τις δύο ομάδες δεν αποτελεί προτεραιότητα η διοργάνωση, ωστόσο αυτό που είδαμε στην πρεμιέρα είναι πως τα πιτσιρίκια της Λιντς δεν μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά, χάνοντας με 4-1 από την Πορτ Βέιλ.
Από την άλλη, η Φλίτγουντ κέρδισε στα πέναλτι την Άκρινγτον μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας. Στο πρωτάθλημα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μέσα από τούτο το παιχνίδι θα προσπαθήσει να μπουστάρει την ψυχολογία της. Νορμάλ ο άσος γύρω από το 1.70, ανεβαίνει στο 1.93 αν συνδυαστεί με το Over 1,5.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια
07/10/2025 9:00 μμ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ | ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ | ΣΗΜΕΙΟ | ΑΠΟΔ. | ΕΠΙΤΥΧΙΑ | |
07/10/2025 9:00 μμ | Φλίτγουντ | Λιντς U21 | 1 & Over 1,5 | 1.93 | ![]() |