Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Δυνατή έδρα η Σεπαχάν

Έναρξη 01/07/2021 19:45
Δυνατή έδρα η Σεπαχάν

01/07

Σεπαχάν – Σαζί Ταμπρίζ

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, με την γηπεδούχο να έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Η Σεπαχάν διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και εντός έδρας είναι αξιόπιστη καθώς δύσκολα πετάει βαθμούς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στην άμυνα όπου παρά τις νίκες δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Στον αντίποδα η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και με την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα. Μακριά από το σπίτι της αποδυναμώνεται αισθητά και σήμερα απέναντι στην δυνατή Σεπαχάν θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ της.

L. Punter
Ticket Ημέρας
Ημ/νίαΔιοργ.ΏραΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΕταιρεία
01/07/21Ιράν19:45Σεπαχάν - Μασίν Σάζι1 & GG3.25

Αποτέλεσμα αγώνα & G/G

Επιλέγουμε να παίζουμε το συγκεκριμένο Combo, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τις αποδόσεις.

  • Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ, οι πιθανότητες να κερδίσει η γηπεδούχος θα προσφέρεται σε μια σχετικά χαμηλή απόδοση πχ. (1.40). Ωστόσο, προσθέτοντας και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, οι αποδόσεις αυξάνονται στο (3.00 μ.ο).

Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε δύο στοιχήματα για να κερδίσετε. Το πρώτο είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και το δεύτερο να σκοράρουν και η Μπαρτσελόνα και η Ειμπάρ.

Ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, ένα κερδισμένο στοίχημα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 3-2, 4-2, 4-3  κλπ…

Το στοίχημα θα θεωρούταν χαμένο εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν κέρδιζε ή κέρδιζε με ένα από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 1-0, 2-0, 3-0,4-0, 5-0  κλπ…