Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Come Back για την Αλ Αχλί

Έναρξη 19/08/2021 19:10
Come Back για την Αλ Αχλί

19/08

Αλ Χαζμ – Αλ Αχλί Τζέντα: Με εύκολο γκολ σε άμυνα και επίθεση οι γηπεδούχοι, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στην πρεμιέρα, απέναντι στην Αλ Τααβόν. Συμπλήρωσε έξι σερί ισοπαλίες η Αλ Χαζμ σε φιλικά και επίσημα ματς, δείγμα της ανταγωνιστικότητας, αλλά και την κακής αμυντικής της λειτουργίας. Με το… αριστερό ξεκίνησε η φιλοξενούμενη, μετά το 1-1 εντός με την Αλ Φαϊσάλι. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες. Θα επιχειρήσει να κάνει come back στο σημερινό ματς, όπου έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

L. Punter
Ticket Ημέρας
Ημ/νίαΔιοργ.ΏραΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΕταιρεία
19/08/21Σαουδική Αραβία19:10Αλ Χαζμ - Αλ Αχλί Τζέντα2 & GG3.10

Αποτέλεσμα αγώνα & G/G

Επιλέγουμε να παίζουμε το συγκεκριμένο Combo, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τις αποδόσεις.

  • Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ, οι πιθανότητες να κερδίσει η γηπεδούχος θα προσφέρεται σε μια σχετικά χαμηλή απόδοση πχ. (1.40). Ωστόσο, προσθέτοντας και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, οι αποδόσεις αυξάνονται στο (3.00 μ.ο).

Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε δύο στοιχήματα για να κερδίσετε. Το πρώτο είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και το δεύτερο να σκοράρουν και η Μπαρτσελόνα και η Ειμπάρ.

Ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, ένα κερδισμένο στοίχημα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 3-2, 4-2, 4-3  κλπ…

Το στοίχημα θα θεωρούταν χαμένο εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν κέρδιζε ή κέρδιζε με ένα από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 1-0, 2-0, 3-0,4-0, 5-0  κλπ…