Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Το μπαλάκι στους φιλοξενούμενους

Έναρξη 26/10/2020 19:55
Το μπαλάκι στους φιλοξενούμενους

Συνδυαστικά Combo με γκολ και κόρνερ

Μίλαν – Ρόμα: Εντυπωσιακό το ξεκίνημα των «ροσονέρι» στο πρωτάθλημα, όπου σε τέσσερα ματς έχουν το απόλυτο των νικών. Επιθετικά πείθουν, με τον Ζλάταν να είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής. Η Ρόμα είναι αλλοπρόσαλλη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και η άμυνά της έχει θέματα. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 2.50 Απόδοση Novibet.

Μπέρνλι – Τότεναμ: Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 1 βαθμό μετά από τέσσερις αγώνες και η ανάγκη τους μεγαλώνει. Εντός έδρας παλεύει όλα τα ματς και μπορεί να τιμωρήσει την άμυνα της Τότεναμ, που δέχθηκε τρία γκολ σε 8 λεπτά στο τελευταίο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν το φαβορί, αφού έχουν πλουραλισμό στο σκοράρισμα και στηρίζονται στην επίθεσή τους. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 2.75 Απόδοση Novibet.

Πιθανά G/G Ημιχρόνου

Γάνδη – Γκενκ: Οι 9 βαθμοί της Γάνδης μετά από 9 στροφές είναι αποτυχία. Μπορεί μπροστά να τα καταφέρνει, αλλά πίσω είναι ασυνεπής. Οι φιλοξενούμενοι είναι εύκολοι στο γκολ σε άμυνα και επίθεση, έχουν επιβεβαιώσει το αμφίσκορο στα 6 τελευταία, όπου σε 5 από αυτά επαληθεύτηκε και το Over. Στο β’ μέρος περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις, αφού αμφότερες καίγονται για το αποτέλεσμα. G/G B’ Ημιχρόνου 2.45 Απόδοση Betshop.

Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ: Αήττητη παραμένει στα 5 τελευταία η Λεβερκούζεν με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 5. Οι «ασπιρίνες» μπροστά είναι «φωτιά» και εφόσον έχουν το προβάδισμα, χαλαρώνουν στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα 4/6 τελευταίες εξόδους τους, και στην αντεπίθεση μπορούν να απειλήσουν. Δεν αρέσκονται στο παιχνίδι πίσω από τη μπάλα και αν βρουν χώρους μπορούν να τιμωρήσουν τν Λεβερκούζεν. G/G B’ Ημιχρόνου 2.70 Απόδοση Betshop.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Ντόρνμπερν – Βάκερ Ίνσμπουργκ: Άσχημο το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων στο φετινό πρωτάθλημα και οι 6 βαθμοί σε 6 ματς δεν συνάδουν με την ποιότητα που ακολουθεί το ρόστερ τους, αλλά ούτε και στους στόχους ανόδου που έχουν θέσει. Η Ντόρνμπ έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, το παλεύει εσχάτως, αλά έχει και τη προϊστορία στα μεταξύ της να μην την ευνοεί. 2 και G/G Απόδοση 3.20 Απόδοση Pamestoixima.gr

Ντενίζλισπορ – Μπεσίκτας: Απογοητευτική η Μπεσίκτας μέχρι στιγμής, που θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα από σήμερα. Έχει το ρόστερ, έχει τη φανέλα, έχει την ποιότητα, αλλά μέχρι στιγμής δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Ντενίζλισπορ δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο, αλλά στην έδρα της είναι ανταγωνιστική. Μπορεί να σκοράρει, αλλά αν η Μπεσίκτας παίξεί σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. 2 και G/G Απόδοση 4.00 Novibet

Το παιχνίδι μου σε Μονά Αποδεκτά

Ντόρνμπερν – Βάκερ Ίνσμπουργκ: 2 & G/G (3.20)

Ντενίζλισπορ – Μπεσίκτας: 2 & G/G (4.00)