Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Στο μηδέν δεν μένουν…!!

Έναρξη 29/10/2020 16:45
Στο μηδέν δεν μένουν…!!

Συνδυαστικά Combo με γκολ και Κόρνερ

Μόλντε – Ραπίντ Βιέννης: Οι γηπεδούχοι με τη νίκη της πρεμιέρας στην Ιρλανδία απέναντι στην Ντάνταλκ έχουν την ευκαιρία με νέα νίκη σήμερα, να αγκαλιάσουν την πρόκριση. Η Ραπίντ είναι ομάδα επιθετική, που αφήνει κενούς χώρους στα εκτός έδρας ματς της, αφού και η ίδια είναι αναγκασμένη να πάρει βαθμούς σήμερα. Over 2.5 Γκολ & Over 9.5 Κόρνερ 3.10 Απόδοση Novibet.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Από 1 βαθμό έχουν οι δύο ομάδες μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής και αμφότερες βρίσκονται στο κυνήγι της πρόκρισης. Η ΤΣΣΚΑ παίζει εντός έδρας και είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το γκολ, τη στιγμή που και η νοοτροπία των φιλοξενούμενων είναι επιθετική. Πιθανό να δούμε ανοιχτό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Over 2.5 Γκολ & Over 9.5 Κόρνερ 4.20 Απόδοση Novibet.

Πιθανά G/G Ημιχρόνου

Αντβέρπ – Τότεναμ: Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ξεκάθαρα επιθετική νοοτροπία και τη φετινή σεζόν μετρούν 7/7 αμφίσκορα και Over 2.5 στα τελευταία τους. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η Τότεναμ, που θέλει να καθαρίσει με την υπόθεση πρόκριση, για να μπορέσει να συγκεντρωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις της.  G/G B’ Ημιχρόνου 2.81 Απόδοση Betshop.

Ρέϊντζερς – Λεχ Πόζναν: Οι γηπεδούχοι όταν παίζουν στο «Άϊμπροξ» έχουν συγκεκριμένη φιλοσοφία και επιτίθενται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Σίγουρα μπορεί και η Λεχ Πόζναν να φορέσει το καλό ευρωπαϊκό της κουστούμι και να συνεισφέρει στο ματς. Οι Πολωνοί όμως στα εκτός έδρας εμφανίζουν χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα. G/G B’ Ημιχρόνου 3.33 Απόδοση Betshop.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Ολίμπια Λιουμπλιάνα – Μπράβο: Η εκτός έδρας ήττα από την Ταμπόρ την τελευταία αγωνιστική χάλασε το θετικό σερί της Ολίμπια, που εντός έδρας έρχεται από τρεις σερί νίκες. Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν και μακριά από την έδρα τους έχουν τέσσερις σερί ήττες. Πιθανόν θα βρουν τους χώρους να απειλήσουν στο ματς, αλλά γκράντε φαβορί για τη νίκη είναι η Ολίμπια. 1 & G/G 3.60 Απόδοση Pamestoixima.gr

Μούρα – Μάριμπορ: Το δυναμικό ξεκίνημα της Μούρα έχει σταματήσει τις τελευταίες 4 αγωνιστικές, όπου η ομάδα μετράει 3 ήττες και μία ισοπαλία. Μεγάλο το πρόβλημα στα μετόπισθεν, με την ομάδα να έχει δεχθεί σε αυτά 7 τέρματα. Η Μάριμπορ έχει κάνει εμφατικές νίκες στις δύο τελευταίες εξόδους της, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να φύγει με το τρίποντο σήμερα. 2 & G/G 4.50 Απόδοση Novibet.

Το παιχνίδι μου σε Μονά Αποδεκτά

Ολίμπια Λιουμπλιάνα – Μπράβο: 1 & G/G (3.60)

Μούρα – Μάριμπορ: 2 & G/G (4.50)