Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Σημεία με γκολ (30/11 – 01/12)

Έναρξη 30/11/2020 16:00
Σημεία με γκολ (30/11 – 01/12)

30/11

Λέστερ – Φούλαμ: 1 & G/G (3.40) Betshop

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν και με νίκη σήμερα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκαν με 3-0 από τη Λίβερπουλ, ενώ μεσοβδόμαδα τσέκαραν το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες στην αντίπαλη άμυνα και να σκοράρουν τουλάχιστον ένα τέρμα.

Γκόα – Νόρθιστ Γιουνάϊτεντ: 1 & Over 2.5 (3.20) Novibet

Μετά το πέρας δύο αγωνιστικών οι γηπεδούχοι μετρούν μία ήττα και μία ισοπαλία και ψάχνουν μία αντίδραση. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που σκοράρει, αλλά στην άμυνα δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Εντός έδρας η Γκόα πάντως δυναμώνει αισθητά, ενώ και η προϊστορία στις αναμετρήσεις με την Νόρθιστ είναι συντριπτικά υπέρ της.

Ναϊμέγκεν – Μάαστριχτ: 1 & G/G (3.01) Pamestoixima.gr

Αντιστρόφως ανάλογες οι πορείες των δύο ομάδων στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 8 ματς. Εντός έδρας πέταξαν βαθμούς με Ρόντα και Χέλμοντ Σπορ στα δύο πιο πρόσφατα και δεν έχουν περιθώρια να χάσουν άλλους, αφού θα απομακρυνθούν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Μάαστριχτ αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, στα δύο από αυτά έχει βρει γκολ και σήμερα θα έχει τις πιθανότητές της.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

01/12

Ρέξαμ – Όλντρινχαμ: 1 & G/G (4.00) Novibet

Αήττητοι στα τελευταία πέντε παραμένουν οι γηπεδούχοι, που στο τελευταίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 εκτός με την Μπρόμλεϊ. Συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και με νίκη σήμερα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην 2η θέση της κατάταξης. Η Όλντρινχαμ είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και στα τελευταία τέσσερα από τα πέντε εκτός έδρας, έχει βρει γκολ. Έχει θετική ψυχολογία μετά τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα, αλλά η Ρέξαμ εντός έδρας έχει το πρώτο λόγο.

Λίλεστρομ – Όσλο: 1 & G/G (3.00) Betshop

Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία με νίκη σήμερα να απομακρυνθούν 5 βαθμούς από την Τρίτη Σόνγκνταλ και να πάρουν μία απόσταση ασφαλείας, αλλά και ένα πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Εντός έδρας παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία η Λίλεστρομ και σήμερα φιλοξενεί την φιλόδοξη Όσλο, που έχει σκοράρει στις 7/8 τελευταίες εξόδους της.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Αποτέλεσμα αγώνα & G/G

Επιλέγουμε να παίζουμε το συγκεκριμένο Combo, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τις αποδόσεις.

  • Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ, οι πιθανότητες να κερδίσει η γηπεδούχος θα προσφέρεται σε μια σχετικά χαμηλή απόδοση πχ. (1.40). Ωστόσο, προσθέτοντας και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, οι αποδόσεις αυξάνονται στο (3.00 μ.ο).

Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε δύο στοιχήματα για να κερδίσετε. Το πρώτο είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και το δεύτερο να σκοράρουν και η Μπαρτσελόνα και η Ειμπάρ.

Ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, ένα κερδισμένο στοίχημα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 3-2, 4-2, 4-3  κλπ…

Το στοίχημα θα θεωρούταν χαμένο εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν κέρδιζε ή κέρδιζε με ένα από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 1-0, 2-0, 3-0,4-0, 5-0  κλπ…

Lucky Punter©