Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Σημεία με γκολ (22/11-23/11)

Έναρξη 22/11/2020 13:30
Σημεία με γκολ (22/11-23/11)

22/11/2020

Φιορεντίνα – Μπενεβέντο: : 1 & G/G (2.95) Pamestoixima.gr

Επιστροφή Τσέζαρε Πραντέλι στην Φιορεντίνα, αφού μετά την κακή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, ο Μπέπε Ιακίνι αποτελεί παρελθόν. Αλλαγή προπονητή, αλλαγή ψυχολογίας για την ανώτερη Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είναι αμελητέο σύνολο και παίζουν επιθετικά σε κάθε έδρα. Πόσα θα προλάβει να διορθώσει ο Πραντέλι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Σαράγεβο – Ολιμπίκ Σαράγεβο: 1 & G/G (3.20) Novibet

Βίοι αντίθετοι για τις δύο «συγκάτοικους». Στην κορυφή οι γηπεδούχοι με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, στον πάτο της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, που δεν έχουν σκοράρει στις 5 τελευταίες εξόδους τους. Παρατηρούμε όμως ότι στα 4/5 τελευταία των δύο ομάδων έχουν επιβεβαιώσει το αμφίσκορο. Γιατί όχι και σήμερα; Άλλωστε η άμυνα των γηπεδούχων δείχνει σημάδια χαλάρωσης όταν έχουν «τελειώσει» το ματς.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

23/11/2020

Νόρκεπινγκ – Φάλκενμπεργκ: 1 & G/G (2.85) Novibet

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -4 από την 3η θέση και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, ειδικά σε ένα ματς που το έχουν… υπολογισμένο σαν κερδισμένο. Οι φιλοξενούμενοι δίνουν μάχη για την σωτηρία τους, αλλά δεν πείθουν. Στις 4/6 τελευταίες επισκέψεις τους στο Νόρκεπινγκ έχουν καταφέρει να βρουν ένα γκολ και σήμερα είναι αναγκασμένοι να το ψάξουν, αφού πλέον σε όλα τα παιχνίδια είναι αναγκασμένοι να ψάχνουν βαθμούς.

Γαλατασαράϊ – Καϊσερισπορ: 1 & G/G (3.16) Betshop

Με τρεις σερί νίκες μπήκε στην διακοπή η Γαλατά, που ανέβηκε βαθμολογικά και δείχνει να ξεπέρασε το μουντό της ξεκίνημα. Η άμυνα αποτελεί την… αχίλλειο πτέρνα της ομάδας, αφού σχεδόν όλοι της οι παίκτες έχουν υπερβολικά το μυαλό τους στην επίθεση και σε πολλές αναμετρήσεις το πληρώνουν με γκολ στα μετόπισθεν. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι υποδεέστερο σαν σύνολο, αλλά στις αντεπιθέσεις είναι φωτιά και θα έχουν ευκαιρίες να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα στην Πόλη.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Αποτέλεσμα αγώνα & G/G

Επιλέγουμε να παίζουμε το συγκεκριμένο Combo, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τις αποδόσεις.

  • Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ, οι πιθανότητες να κερδίσει η γηπεδούχος θα προσφέρεται σε μια σχετικά χαμηλή απόδοση πχ. (1.40). Ωστόσο, προσθέτοντας και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, οι αποδόσεις αυξάνονται στο (3.00 μ.ο).

Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε δύο στοιχήματα για να κερδίσετε. Το πρώτο είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και το δεύτερο να σκοράρουν και η Μπαρτσελόνα και η Ειμπάρ.

Ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, ένα κερδισμένο στοίχημα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 3-2, 4-2, 4-3  κλπ…

Το στοίχημα θα θεωρούταν χαμένο εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν κέρδιζε ή κέρδιζε με ένα από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 1-0, 2-0, 3-0,4-0, 5-0  κλπ…

Lucky Punter©