Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Σημεία με γκολ (14/11-15/11)

Έναρξη 14/11/2020 17:00
Σημεία με γκολ (14/11-15/11)

14/11

Κέμπριτζ – Μπάροου: 1 & G/G (4.50) Novibet

Στην 2η θέση της βαθμολογίας έχει ανέβει η Κέμπριτζ, που έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας είναι δυνατή, κάνει νίκες, αλλά έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε τελευταία που έχει δώσει. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους. Προβληματίζουν έντονα και έχουν έξι ήττες στις τελευταία 7 εξόδους τους. Ίσως βρουν χώρου για κάποιο γκολ, αλλά φαβορί παραμένει η γηπεδούχος.

Σλόβακο – Μαρίλα Πρίμπραμ: 1 & G/G (3.50) Pamestoixima.gr

Στην ουρά της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, που μακριά από την έδρα τους παραπαίουν. Η Σλοβάκο δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα και ψάχνει μία ευκαιρία για ξέσπασμα. Στο τελευταίο εντός έκανε… περίπατο για το Κύπελλο και έδειξε να ανεβάζει στροφές. Αμυντικά ωστόσο δεν πείθει και οι φιλοξενούμενοι που καίγονται για βαθμούς, μπορούν να την απειλήσουν.

15/11

Μολδαβία – Ελλάδα: 2 & G/G (3.90) Betshop

Η Ελλάδα θέλει τη νίκη, ώστε να παίξει την πρωτιά του ομίλου με την Σλοβενία την επόμενη αγωνιστική. Οι Μολβαδοί είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό και έχουν σκοράρει μόλις μία φορά στο Nations League. Περιμένουμε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κάνει αυτό που πρέπει και να πάρει γρήγορο προβάδισμα, που θα δώσει έναν πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και αυτό ίσως βοηθήσει τους γηπεδούχους, που παίζουν μμε άγνοια κινδύνου, να σκοράρουν το δεύτερο τέρμα τους στην διοργάνωση.

Ολλανδία – Βόσνια Ερζεγοβίνη: 1 & G/G (3.10) Novibet

Οι Ολλανδοί έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους και να κοιτάξουν και προς το άλλο ματς του ομίλου, μήπως ευνοηθούν από το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει, η Ολλανδία με νίκη σήμερα θα πάρει ψυχολογία εν’ όψει του δύσκολου εκτός έδρας με την Πολωνία, όπου θα κριθεί και η πρωτιά. Η Βοσνία παίζει ελεύθερα και γνωρίζει ότι βρίσκεται μία ανάσα από τον υποβιβασμό της στην 2η κατηγορία. Οι Ολλανδοί δεν φημίζονται για τη ανασταλτική τους λειτουργία, ενώ έχουν και σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Αποτέλεσμα αγώνα & G/G

Επιλέγουμε να παίζουμε το συγκεκριμένο Combo, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τις αποδόσεις.

  • Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ, οι πιθανότητες να κερδίσει η γηπεδούχος θα προσφέρεται σε μια σχετικά χαμηλή απόδοση πχ. (1.40). Ωστόσο, προσθέτοντας και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, οι αποδόσεις αυξάνονται στο (3.00 μ.ο).

Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε δύο στοιχήματα για να κερδίσετε. Το πρώτο είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και το δεύτερο να σκοράρουν και η Μπαρτσελόνα και η Ειμπάρ.

Ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, ένα κερδισμένο στοίχημα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 3-2, 4-2, 4-3  κλπ…

Το στοίχημα θα θεωρούταν χαμένο εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν κέρδιζε ή κέρδιζε με ένα από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 1-0, 2-0, 3-0,4-0, 5-0  κλπ…

Lucky Punter©