Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Σημεία με γκολ (10/11-11/11)

Έναρξη 10/11/2020 21:45
Σημεία με γκολ (10/11-11/11)

10/11

21:45 Ντάνγκανον – Κλίφτονβιλ: 2 & G/G (3.00) Novibet

Χωρίς νίκη παραμένουν οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα, όπου μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρουν κάποιο γκολ. Έρχονται από δύο εκτός έδρας ισοπαλίες και έδειξαν βελτιωμένο πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, έρχονται από δύο σερί νίκες εντός έδρας, αλλά στα εκτός αποδυναμώνονται και δέχονται πιο εύκολα φάσεις για γκολ.

21:45 Κλάϊντ – Κιλμάρνοκ: 2 & G/G (3.50) Pamestoixima.gr

Αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ Σκωτίας. Οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 έχουν τρεις βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και με 8 γκολ παθητικό διατηρούν την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Η Κιλμάρνοκ θα κάνει αλλαγές φρεσκαρίσματος στο σημερινό, αλλά σίγουρα το θέλει το ματς και μπορεί να το πάρει. Στο εγχώριο πρωτάθλημα δυσκολεύεται εσχάτως και ίσως ψάξει για ξέσπασμα απέναντι σε έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο.

11/11

16:45 Ελλάδα – Κύπρος: 1 & G/G (4.33) Betshop

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε 2 φιλικές χώρες. Η Ελλάδα έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο στα ματς του Οκτωβρίου και σήμερα ο Φαν Σχιπ θα θελήσει να δοκιμάσει και νέα πρόσωπα. Η Κύπρος είχε άσχημη εικόνα στα τελευταία της, αλλά της δίνεται ευκαιρία στο σημερινό να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα δυνατότερο αντίπαλο. Περιμένω από τις δύο ομάδες να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ, αφού το ματς δεν κρίνει τίποτα, αλλά η Ελλάδα έχει σαφώς το πάνω χέρι για τη νίκη.

21:45 Γερμανία – Τσεχία: 1 & G/G (2.90) Novibet

Φιλική αναμέτρηση με τους Γερμανούς να ψάχνονται στα ματς του Οκτωβρίου, αφού επιθετικά ήταν καλοί, αλλά προβλημάτισαν με την άμυνά τους. Στο φιλικό ο Γερμανός τεχνικός θα προσπαθήσει να δει τα λάθη και να τα διορθώσει, εν’ όψει των κρίσιμων επόμενων αναμετρήσεων για τα «πάντσερ». Η Τσεχία έχει δύναμη μεσοεπιθετικά με παίκτες με ποιότητα, αλλά αμυντικά χωλαίνει.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Αποτέλεσμα αγώνα & G/G

Επιλέγουμε να παίζουμε το συγκεκριμένο Combo, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τις αποδόσεις.

  • Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ, οι πιθανότητες να κερδίσει η γηπεδούχος θα προσφέρεται σε μια σχετικά χαμηλή απόδοση πχ. (1.40). Ωστόσο, προσθέτοντας και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, οι αποδόσεις αυξάνονται στο (3.00 μ.ο).

Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε δύο στοιχήματα για να κερδίσετε. Το πρώτο είναι να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και το δεύτερο να σκοράρουν και η Μπαρτσελόνα και η Ειμπάρ.

Ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα για να κερδίσει και τις δύο ομάδες για να σκοράρουν, ένα κερδισμένο στοίχημα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 3-2, 4-2, 4-3  κλπ…

Το στοίχημα θα θεωρούταν χαμένο εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν κέρδιζε ή κέρδιζε με ένα από τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • 1-0, 2-0, 3-0,4-0, 5-0  κλπ…

Lucky Punter©