Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Με πατημένο το γκάζι

Έναρξη 25/10/2020 16:00
Με πατημένο το γκάζι

Συνδυαστικά Combo με γκολ και Κόρνερ

Άρσεναλ – Λέστερ: Καμία από τις δύο δεν μας πείθει αγωνιστικά για να την εμπιστευτούμε. Αμφότερες έχουν 4/5 Over 2.5 στα τελευταία ματς που έδωσαν, αφού αρέσκονται στο γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι. Περιμένουμε φάσεις, γκολ και κόρνερ και από τις δύο πλευρές. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 10.5 3.05 Απόδοση Novibet.

Οστάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ: Η κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα είναι παρελθόν για την Οστάνδη, που παραμένει χωρίς ήττα στα τελευταία 6. Δεν πατάει καλά η Ζούλτε με 4 ήττες και μία ισοπαλία, με 15 γκολ παθητικό . Αμφότερες είναι ομάδες που παίζουν επιθετικά, σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και αμυντικά δεν πατούν καλά τελευταία.  Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 2.80 Απόδοση Novibet.

G/G Ημιχρόνου

Μπενεβέντο – Νάπολι: Οι γηπεδούχοι παίζουν επιθετικά απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και έχουν δείξει ότι μέχρι στιγμής δεν φοβούνται. Η Νάπολι έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχει πλουραλισμό στους σκόρερ και ψάχνει το γκολ μόνιμα στο ματς. Αμφότερες έχουν την ποιότητα να μας χαρίσουν ματς με γκολ και θέαμα. G/G B’ Ημιχρόνου 2.70 Απόδοση Betshop.

Γιουνγκ Μπόϊς – Λουκέρνη: Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής βγάζουν πρόβλημα μακριά από την έδρα τους, αλλά εντός αυτοί δίνουν το ρυθμό και σκοράρουν πιο εύκολα. Η Λουκέρνη έρχεται με πατημένο τ γκάζι, έχει ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να εκμεταλευτεί την ασταθή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, που παίζουν ενδιάμεσα από Ευρωπαϊκά ματς. G/G B’ Ημιχρόνου 2.77 Απόδοση Betshop.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Γιουβέντους – Βερόνα: Έπαιξε όσο χρειαζόταν στο Κίεβο και πήρε τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο λόγος για τη Γιουβέντους, που διατηρεί πελατειακές σχέσεις με την Βερόνα, αφού μετρά 26 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 30. Η Βερόνα με όπλο τις αντεπιθέσεις θα παίξει και μπορεί να τιμωρήσει την αποδεκατισμένη από απουσίες άμυνα των γηπεδούχων. 1 & G/G 3.25 Απόδοση Pamestoixima.gr

Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ: Δύσκολη έξοδος για τη Ρόζενμποργκ, που έχει όμως καλό μομέντουμ. Αμφότερες δέχονται και σκοράρουν γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να πάρουν το ματς, αφού η βαθμολογική τους θέση(3η) δεν τους επιτρέπει να σπαταλούν βαθμούς από δώ και από κεί. 2 & Over 2.5 3.35 Απόδοση Novibet.

Το παιχνίδι μου σε Μονά Αποδεκτά

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Γιουβέντους – Βερόνα: 1 & G/G (3.25)

Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ: 2 & Over 2.5 (3.35)