Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

Ευκαιρία για τα “λιοντάρια” της Λισαβόνας

Έναρξη 28/10/2020 20:00
Ευκαιρία για τα “λιοντάρια” της Λισαβόνας

Συνδυαστικά Combo με γκολ και κόρνερ

Κράσνονταρ – Τσέλσι: Οι Ρώσοι πήραν το βαθμό στην Γαλλία απέναντι στη Ρεν και κοιτάζουν με αισιοδοξία την διοργάνωση. Οι Άγγλοι κοιτάζουν προς την άμυνα στα τελευταία ματς, αλλά η ανάγκη για βαθμούς μετά το 0-0 της πρεμιέρας θα τους αναγκάσει να παίξουν πιο επιθετικά. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 3.10 Απόδοση Novibet.

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Μεγάλο ματς στο Τορίνο ανάμεσα σε δύο ομάδες που προβληματίζουν έντονα στην αρχή της σεζόν. Πονά αμυντικά η Γιουβέντους, που έχει σοβαρές απουσίες, τη στιγμή που η ψυχολογία της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα «τάρταρα» μετά την ήττα στο Clasico. Αμφότερες κέρδισαν στα πρώτα ματς στον όμιλο και θα προσπαθήσουν να πάρουν κεφάλι στον όμιλο. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 3.00 Απόδοση Novibet.

Πιθανά G/G Ημιχρόνου

Χάκεν – Τζουργκάρντεν: Δυνατή εντός έδρας η Χάκεν, που έχει σκοράρει μεταξύ άλλων 25 τέρματα στα 12 εντός έδρας ματς. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν ακατάπαυστα στα 12 τελευταία που έχουν παίξει, ενώ έχω επιβεβαιώσει το αμφίσκορο σε 10 από αυτά. Σημείο μπορεί να μην βγαίνει, αλλά τα γκολ μπορούν να μπουν στο παιχνίδι μας. G/G B’ Ημιχρόνου 2.85 Απόδοση Betshop.

Μάντσεστερ Γ. – Λειψία: Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να δώσουν αξία στο διπλό που πήραν στο Παρίσι στην πρεμιέρα και με νίκη σήμερα γνωρίζει ότι κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης, αφού ακολουθούν τα δύο με την Μπασακσεχίρ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στο ρελαντί στην πρεμιέρα, επιθετικά βγάζουν φωτιές και έχουν αποδείξει ότι παλεύουν για το γκολ μέχρι το φινάλε των αναμετρήσεων. G/G B’ Ημιχρόνου 2.75 Απόδοση Betshop.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Λοκομοτίβ Λειψίας – Μιουζέλβιτς: Μία νίκη στα τελευταία έξι ματς μετράει η Λοκομοτίβ Λειψίας κι αυτό δεν δείχνει την πραγματική δυναμική της. Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα αμυντικά και στα τελευταία 6 έχει δεχθεί 11 τέρματα. Επιθετικά πάντως είναι σταθερή και σκοράρει με ευκολία. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στα τελευταία 9, αλλά θα έχουν τις ευκαιρίες τους στο ματς. 1 & G/G 2.90 Απόδοση Novibet

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ζιλ Βισέντε: Καλό σερί τρέχει η Σπόρτινγκ, που με νίκη σήμερα πλησιάζει σε απόσταση βολής την Μπενφίκα στην κορυφή. Εντός έδρας αξιόπιστη και με το χρόνο να κυλάει υπέρ της, αφού παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη. Μόλις μία νίκη έχει στο φετινό πρωτάθλημα η Ζιλ Βιθέντε, που στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στην πρωτεύουσα έχει καταφέρει να βρει γκολ στις 3. 1 & G/G 4.00 Απόδοση Pamestoixima.gr

To Παιχνίδι μου σε Μονά Αποδεκτά

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Λοκομοτίβ Λειψίας – Μιουζέλβιτς: 1 & G/G (2.90)

Σπόρτινγκ Λ. – Ζιλ Βισέντε: 1 & G/G (4.00)