Ποδόσφαιρο>Lucky Punter

“Διαμάντια” από τις… μικρές

Έναρξη 27/10/2020 19:55
“Διαμάντια” από τις… μικρές

Συνδυαστικά Combo με Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου: Φαβορί για τη νίκη οι Βαυαροί που σκοράρουν κατά ρυπάς το τελευταίο διάστημα. Χωρίς άγχος θα παίξουν οι γηπεδούχοι, που θα απολαύσουν το παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και μπορούν να βοηθήσουν και αυτοί στο σκοράρισμα. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, με την Γερμανική ομάδα να κυριαρχεί. Γκολ Over 3.5 & Κόρνερ Over 10.5 & Κάρτες Under 4.5 4.60 Απόδοση Novibet.

Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης: Σε καλό φεγγάρι η Γκλάντμπαχ που αγνοεί την ήττα στα πέντε τελευταία. Πήρε το 1-1 στο Μιλάνο στην πρεμιέρα και ελπίζει. Η Ρεάλ έχει καλή ψυχολογία μετά το 3-1 επί της Μπαρτσελόνα στο Clasico, αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό και περιμένουμε να κυριαρχήσει. Εύκολες στο γκολ σε επίθεση και άμυνα οι δύο ομάδες. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 9.5 & Κάρτες Under 4.5 5.20 Απόδοση Novibet.

Πιθανά G/G Ημιχρόνου

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ: Πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής στην πρεμιέρα η Σαχτάρ, που επικράτησε με 3-2 την Μαδρίτη επί της Ρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν ακόμα και έχουν πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη και περιμένουμε να την διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Πιθανό το αμφίσκορο στο β’ μέρος, από δύο ομάδες που δεν αρέσκονται στο αμυντικό παιχνίδι. G/G B’ Ημιχρόνου 2.70 Απόδοση Betshop.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ: Η ήττα στην πρεμιέρα θα ωθήσει την ομάδα του Σιμεόνε να διεκδικήσει τη νίκη στο σημερινό ματς, αφού με νέα απώλεια βαθμών θα μπλέξει σε σενάρια. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν ανοιχτά σε κάθε έδρα, αδυνατούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και περιμένουμε να παρασύρουν και τους Ισπανούς σε αυτό το ρυθμό. G/G B’ Ημιχρόνου 2.90 Απόδοση Betshop.

Pamestoixima

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Μπρόμλεϊ – Γουέιμάουθ: Παιδική χαρά θυμίζει η άμυνα των φιλοξενούμενων που ακόμα δεν έχουν πείσει, ενώ μακριά από την έδρα τους είναι απογοητευτικοί. Επιθετικά δεν τα πάνε άσχημα, αλλά η αμυντική λειτουργία της ομάδας, τώρα που και οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκουν ρυθμό προβληματίζει. Οι γηπεδούχοι έχουν ποιοτικότερο ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, παίζουν εντός έδρας και έχουν το πρώτο λόγο για τη νίκη. 1 & G/G 3.75 Απόδοση Pamestoixima.gr.

Ουέξφορντ – Λόνγκφορντ: Οι γηπεδούχοι απογοητεύουν και δείχνουν πως δεν είναι ομάδα για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Σε 17 ματς έχουν 8-43 σύνολο γκολ και μόλις 5 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που στοχεύει στην πρώτη 5άδα, έχει ποιότητα επιθετικά, αλλά αμυντικά δεν πείθει. Είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης και σε περίπτωση που προηγηθεί νωρίς, δεν αποκλείεται να επιβεβαιώσει το ποντάρισμά μας. 2 & G/G 3.20 Απόδοση Novibet.

Το παιχνίδι μου σε Μονά Αποδεκτά

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Μπρόμλεϊ – Γουέϊμαουθ: 1 & G/G (3.75)

Ουέξφορντ – Λόνγφορντ: 2 & G/G (3.20)