Ποδόσφαιρο>Gastone

Τα φιλικά στο… μικροσκόπιο

Έναρξη 11/11/2020 16:45
Τα φιλικά στο… μικροσκόπιο

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Γερμανία – Τσεχία

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε 2 ομάδες που έχουν πολύ καλές σχέσεις. Οι Γερμανοί ακόμα δεν έχουν ρυθμό, κάτι που παρατηρήσαμε και στα ματς του Οκτωβρίου. Σίγουρα το γεγονός ότι έιναι φιλικό θα δώσει την ευκαιρία στις δύο ομάδες να δοκιμάσουν πράγματα, κάτι που θα χαλάσει σε μεγάλο βαθμό το ρυθμό. Καμία από τις δύο δεν επιλέγει να σκοράρει από τα στημένα και δεν τα κυνηγάει, ενώ δεν περιμένουμε και σκληρό παιχνίδι από τις δύο αντίπαλες ομάδες. Γκολ Under 3.5 & Κόρνερ Under 9.5 & Κίτρινες Κάρτες Under 3.5 (3.75) Απόδοση Novibet.

Ελλάδα – Κύπρος

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε φίλους. Η Κύπρος θα έχει πολύ νεανική σύνθεση και στα τελευταία της ματς ήταν κακή. Η Ελλάδα θέλει να φτιάξει την ψυχολογία της με μία νίκη, αλλά δεν μας πείθει ιδιαίτερα για να την στηρίξουμε. Στην λογική ότι η Κύπρος θα αμύνεται για μεγάλο διάστημα, επιλέγουμε να αφήσουμε τα γκολ εκτός από το Combo μας, αφού οι φιλοξενούμενοι θα βοηθήσουν στο ελάχιστο. Κόρνερ Under 9.5 & Κίτρινες Κάρτες Under 3.5 (2.80) Απόδοση Novibet.

Βέλγιο – Ελβετία

Φιλική κι αυτή η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι φύση επιθετικές, αν σκεφτούμε ότι το ταλέντο τους βρίσκεται από την μέση και μπροστά. Στα τελευταία ματς τους έχουν κάτω από 10.5 Κόρνερ, ενώ και σε φιλική αναμέτρηση περιμένουμε πιο χαλαρά μαρκαρίσματα, προς αποφυγή κάποιου τραυματισμού ή τιμωρίας. Αμφότερες έχουν τα φόντα να σκοράρουν και περιμένουμε ματς με καλό ρυθμό. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 & Κίτρινες Κάρτες Under 3.5 (3.65) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Gastone