Ποδόσφαιρο>Gastone

Τα ντέρμπι σε πρώτο πλάνο

Έναρξη 07/11/2020 14:00
Τα ντέρμπι σε πρώτο πλάνο

Ειδικά Στοιχήματα

Κάλιαρι – Σαμπντόρια

Οι γηπεδούχοι έχουν το πιο παραγωγικό δίδυμο σκόρερ στην Serie A. Σιμεόνε και Ζοάο Πέδρο έχουν φτάσει αισίως τα 9 γκολ και αποτελούν μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Η άκρως επιθετική νοοτροπία που αγωνίζεται η Κάλιαρι ευνοεί τους δύο παίκτες, με τον Σιμεόνε να βρίσκει δίχτυα στια τρία τελευταία ματς.  Γιατί να μην το κάνει και πάλι απέναντι στην Σαμπντόρια, που παίζει και αυτή επιθετικά; Τζιοβάνι Σιμεόνε Anytime Σκόρερ (2.75) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combο Bet με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Ντόρτμουντ – Μπάγερν

Το Γερμανικό ντέρμπι κλέβει την παράσταση. Η Ντόρτμουντ θέλει να αμφισβητήσει την παντοδυναμία της Μπάγερν και οι Βαυαροί να κρατήσουν τα.. σκήπτρα τους. Μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες είναι καταπονημένες από τα συνεχόμενα παιχνίδια. 5/5 τελευταία τους έχουν κάτω από 4,5 Κάρτες, ενώ 6/7 τελευταία τους έχουν επιβεβαιώσει το Under 10.5 Κόρνερ, αφού καμία δεν αρέσκεται στο να απειλεί μέσω στημένων φάσεων. Γκολ Under 3.5 & Κόρνερ Under 10.5 & Κίτρινες Κάρτες Under 3.5 (5.05) Απόδοση Novibet.

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση, με την ανεβασμένη φέτος Έβερτον να θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Στα 5/6 τελευταία με την Γιουνάϊτεντ, αμφότερες έχουν δεχθεί κάτω από 4.5 Κάρτες, ενώ 5/5 έχουν επιβεβαιώσει το Over 10.5 Κόρνερ. Περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ πάντως, αφού και οι δύο έχουν παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση, που μπορούν να απειλήσουν τις αντίπαλες άμυνες. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 10.5 & Κίτρινες Κάρτες Under 3.5 (6.60) Απόδοση Novibet.

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone