Ποδόσφαιρο>Gastone

Τα ντέρμπι με… άλλη οπτική

Έναρξη 08/11/2020 16:00
Τα ντέρμπι με… άλλη οπτική

Ειδικά Στοιχήματα

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης

Τα κλίμα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων είναι τεταμένο, με την διοίκηση να συνεχίζει την αποδόμηση της ομάδας με την ένα πώληση του Κονγκντόμπια. Η Ρεάλ έχει βρει ρυθμό επιθετικά, με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να είναι εκ των κορυφαίων της «βασίλισσας’ στα τελευταία ματς. Παίρνει πολλές πρωτοβουλίες πατά συχνά περιοχή και έχει καλές πιθανότητες να σκοράρει στο «Μεστάγια». Φ. Βαλβέρδε Anytime Σκόρερ (6.50) Απόδοση Novibet.

Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ

Το μεγάλο ντέρμπι του Ρήνου βρίσκει τις δύο ομάδες σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η Λεβερκούζεν έχει το νου της μόνο στην επίθεση και έχει δύο σερί νίκες με 4-2, ενώ η Γκλάντμπαχ έρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη επί της Λειψίας με 1-0, ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε σα σίφουνας από το Κίεβο, όπου κέρδισε με 0-6 τη Σαχτάρ. Ντέρμπι το σημερινό και οι δύο ομάδες θα έχουν τις ευκαιρίες τους, το η ισοπαλία έχει καλές πιθανότητες. Ωστόσο το 1-1 σαν σκορ, είναι πολύ πιθανό να το δούμε κάποια στιγμή στο παιχνίδι. Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον Αγώνα: 1-1 (2.30) Απόδοση Novibet

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες…

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Παρατηρούμε αν κοιτάξουμε πιο εξονυχιστικά τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ότι στα μεταξύ τους ματς έχουν επιβεβαιώσει 5/6 φορές το Under 4.5 Κάρτες και το Under 10.5 Κόρνερ. Αμφότερες αρέσκονται να παίζουν πιο σετ ποδόσφαιρο και δεν είναι λάτρεις των στημένων. Εξαιρετική η απόδοση που βρήκαμε. Κόρνερ Under 10.5 & Κίτρινες Κάρτες Under 4.5 (2.90) Απόδοση Novibet.

Αταλάντα – Ίντερ

Μεγάλο ματς στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα να έρχεται από το σκληρό 0-5 από τη Λίβερπουλ. Τα 5/6 ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν τελειώσει στο Under 2.5, δείγμα της θέλησης που δείχνουν αμφότερες στο τοπικό ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Μιλάνο. Και οι δύο πάντως απειλούν από τα στημένα και περιμένουμε η επιθετικότητα που θα δείξουν να φέρει αρκετά κόρνερ στο ματς. Γκολ Under 3.5 & Κόρνερ Over 9.5 (3.05) Απόδοση Novibet.

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone