Ποδόσφαιρο>Gastone

Στο μικροσκόπιο του Gastone

Έναρξη 21/11/2020 15:00
Στο μικροσκόπιο του Gastone

Ειδικά Στοιχήματα

Λέτσε – Ρετζιάνα

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η Λέτσε, που σιγα-σιγά βρίσει τα πατήματά της. Στα τελευταία της σκόραρε οκτώ τέρματα απέναντι σε Πεσκάρα και Εντέλα και δείχνει να έχει βρει ρυθμό επιθετικά. Παρατηρούμε ωστόσο ότι το συγκότημα του Εουτζένιο Κορίνι ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος των αγώνων που έχει δώσει, αφού έχει σκοράρει στο διάστημα αυτό τα 10 από τα 13 συνολικά τέρματα. Λέτσε Ημίχρονο με τα περ/ρα γκολ 2ο (2.40) Απόδοση Betshop.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι

Μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία, με την Τότεναμ να έχει βρει τη νοοτροπία νικητή που ήθελε. Οι Κέϊν, Σον και Μπέϊλ αποτελούν μία καυτή τριάδα για τον Ζοσέ Μουρίνιο, που ποντάρει πολλά στο υψηλόσωμο Άγγλο στράϊκερ, που μαρκάρεται πολύ δύσκολα από οποιοδήποτε αντίπαλο στόπερ. Οι επιθέσεις του Μουρίνιο στοχεύουν ξεκάθαρα τους Κέϊν και Σον και θεωρώ ότι σε ένα ματς που θα έχει φάσεις και ρυθμό, ο Χάρι Κέϊν θα βρει το χώρο να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.  Χάρι Κέϊν Anytime Σκόρερ (2.65) Απόδοση Novibet.

Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου (ΚΥΡΙΑΚΗ)

Δύσκολο ματς για προγνωστικά. Ο Σεμπάστιαν Άντερσον αποτελούσε το μεγάλο όπλο στην επίθεση της Ουνιόν τις προηγούμενες σεζόν και τον Σεπτέμβρη πήρε μεταγραφή στην Κολωνία. Σήμερα θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και ο άγραφος νόμος των… πρώην μας δελεάζει. Σεμπάστιαν Άντερσον Anytime Σκόρερ (2,90) Απόδοση Betshop.

Betshop

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Το ελληνικό Clasico. Ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε άσχημα από την τύχη, αφού θα καλεστεί αν παίξει απέναντι στον «αιώνιο» χωρίς τους Ελ Αραμπί, Χασάν και Βαλμπουενά. Με λίγα λόγια θα λείπουν τα 9 από τα συνολικά 11 γκολ που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής εντός συνόρων οι «ερυθρόλευκοι». Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει κλειστά με στόχο το μηδέν στην άμυνα. Επιθετικά θα πάρει ελάχιστα ρίσκα. Γκολ Under 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 (2.60) Απόδοση Novibet.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

Κάνοντας μια αναδρομή στα μεταξύ τους παιχνίδια παρατηρούμε το εξής. 5/7 τελευταία Under 2.5, 5/5 με Over 4.5 Κίτρινες Κάρτες και 4/5 με λιγότερα από 10.5 Κόρνερ. Φέτος όμως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αφού η φετινή έκδοση της Ατλέτικο είναι πιο επιθετική, ενώ η Μπαρτσελόνα του Κούμαν προσπαθεί να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο και βγάζει καθαρές φάσεις για γκολ, αλλά το πληρώνει στην άμυνα. Καμία από τις δύο δεν είναι λάτρεις των στημένων, αφού επιλέγουν το πιο σετ παιχνίδι. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 (2.80) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Gastone