Ποδόσφαιρο>Gastone

Πανδαισία από γκολ και… όχι μόνο

Έναρξη 25/11/2020 19:55
Πανδαισία από γκολ και… όχι μόνο

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Γκλάντμπαχ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η συντριβή με 0-6 στο ματς του Κιέβου υπέρ της Γκλάντμπαχ έχει φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο. Οι Ουκρανοί θα ψάξουν για αντίδραση και εκτός έδρας παραμένουν αήττητοι στις δέκα τελευταίες εξόδους τους. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ταλέντο μεσοεπιθετικά και πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Παρατηρούμε ότι στα τελευταία 8 της Γκλάντμπαχ έχουν γίνει λιγότερα από 10.5 Κόρνερ, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στα 4/5 τελευταία της Σαχτάρ. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 10.5 (2.45) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Άγιαξ – Μίντιλαντ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για τον Άγιαξ, που στην έδρα του είναι καταιγιστικός και περιμένουμε να πάρει εύκολα τη νίκη. Η Μίντιλαντ θα περιοριστεί σε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση και στα 7 τελευταία της παιχνίδια δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ το Over 10.5 Κόρνερ. Ο Άγιαξ θα πιέσει, σίγουρα θα κερδίσει και στημένες μπαλιές, αλλά το όριο δεν νομίζω να το φτάσουν οι δύο ομάδες στο σύνολο, αφού η μία θα είναι αυτή που θα βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση. Γκολ Over 2.5 &  Κόρνερ Under 9.5 (2.85) Απόδοση Novibet.

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ

Αμφότερες έχουν το εύκολο γκολ και περιμένουμε γκολ και θέαμα, όπως και στο ματς της Αυστρίας. Οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται στο να πιέζουν από στημένα και θα το επιδιώξουν σήμερα, ενώ η Μπάγερν δεν έχει πρόβλημα, αφού προσαρμόζεται ανάλογα το παιχνίδι. Σήμερα το ματς θα έχει ρυθμό, θα έχει γκολ και πιθανότατα θα έχει και Κόρνερ. Λιγότερες από 4.5 Κάρτες ωστόσο μετρούν 8/9 τελευταία η Σάλτσμπουργκ και 4/5 τελευταία η Μπάγερν. Γκολ Over 3.5 & Κόρνερ Over 9.5 & Κίτρινες Κάρτες Under 4.5 (4.00) Απόδοση Novibet.

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone