Ποδόσφαιρο>Gastone

Με φόντο τους “16”

Έναρξη 02/12/2020 19:55
Με φόντο τους “16”

Ειδικά στοιχήματα

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Σε έναν όμιλο φωτιά, Μάντσεστερ, Παρί και Λειψία διεκδικούν 2 από τα τρία εισιτήρια για την φάση των «16». Κρίσιμο το σημερινό ματς για τις δύο ομάδες, με τη Γιουνάϊτεντ να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, λόγω του +3 στην βαθμολογία από τις άλλες δύο. Αμφότερες επιθετικά τα πάνε καλά στα τελευταία ματς και δεδομένου της ανάγκης που έχουν για βαθμούς, περιμένουμε ένα ματς με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν θα λείψουν, ενώ πολύ πιθανό είναι να δούμε και πέναλτι, αφού το VAR σε τέτοιου είδους κορυφαίες αναμετρήσεις έχει πολλή δουλειά. Καταλογισμός πέναλτι (2.80) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Κράσνονταρ – Ρεν

Οι δύο ομάδες δίνουν «τελικό» για την προνομιούχο Τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Αμφότερες με μόλις ένα βαθμό στον όμιλο, αυτόν που είχαν πάρει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Γαλλία(1-1). Δεδομένης της σημασίας της αναμέτρησης, περιμένουμε χαμηλό τέμπο, από δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν δείξει να μην μπορούν να κουβαλήσουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Συνεχόμενες οι προβληματικές εμφανίσεις και για τις δύο. Παρατηρούμε επίσης ότι 10/10 πιο πρόσφατα  ματς της Κράσνονταρ και 5/6 της Ρεν έχουν λιγότερα από 10.5 Κόρνερ. Γκολ Under 2.5 & Κόρνερ Under 10.5 (2.60) Απόδοση Novibet.

Ντόρτμουντ – Λάτσιο

«Τελικός» και εδώ για τις δύο ομάδες, με τη νικήτρια να έχει προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου. Δύσκολα θα κινδυνέψει η πρόκριση κάποιας από τις δύο στους «16», αλλά μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Επιθετικές ομάδες και οι δύο, που κουβαλούν και κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Περιμένουμε γκολ και καλό θέαμα στην Γερμανία, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι 5/5 πιο πρόσφατα για την Μπρούσια και 7/7 για την Λάτσιο, δεν είχαν περισσότερα από 10.5 Κόρνερ, αφού οι ομάδες αρέσκονται στο πιο σετ παιχνίδι. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 (2.65) Απόδοση Novibet.

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone