Ποδόσφαιρο>Gastone

Μάχες με φόντο την πρόκριση

Έναρξη 26/11/2020 19:55
Μάχες με φόντο την πρόκριση

Ειδικά Στοιχήματα

ΑΕΚ – Ζόρια

Αναγκασμένη να πάρει τη νίκη η ΑΕΚ για να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η «Ένωση» έχει μεγάλο πλουραλισμό στους σκόρερ, με τον Λιβάγια όμως να αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Ο Κροάτης σκόραρε και εκτός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και γενικότερα του αρέσει να ξεχωρίζει στα ματς, όπου η Ευρώπη «κοιτάζει». Σε ικανοποιητική απόδοση να σκοράρει οποτεδήποτε στο ματς. Anytime Σκόρερ M. Λιβάγια (2.50) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Αϊντχόβεν – ΠΑΟΚ

Στο ματς της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ υπέταξε τους Ολλανδούς, σε ένα ματς με 5 γκολ και 5 κόρνερ συνολικά. Στο σημερινό περιμένουμε και πάλι να ανοίξει ο ρυθμός, αφού οι γηπεδούχοι εντός έδρας γίνονται πιο επιθετικοί. Η Αϊντχόβεν στα8/9 τελευταία έχει λιγότερα από 10.5 Κόρνερ, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ΠΑΟΚ στα 5/7 τελευταία. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 9.5 (2.95) Απόδοση Novibet.

Νις – Σλάβια Πράγας

Οι Τσέχοι κέρδισαν με 3-2 το πρώτο παιχνίδι με την Νις, με τις δύο ομάδες να παλεύουν μαζί με την Λεβερκούζεν για την πρόκριση. Οι Τσέχοι παίζουν επιθετικά ανεξαρτήτως έδρας, τη στιγμή που οι Γάλλοι θα ψάξουν για εκδίκηση. Αμφότερες έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν, αλλά παρατηρούμε ότι 6/7 τελευταία για την Νις και 4/5 για την Σλάβια, δεν έχουν επιβεβαιώσει το όριο στα Κόρνερ. Το ίδιο πιστεύουμε θα γίνει και σήμερα. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Under 10.5 (2.90) Απόδοση Novibet.

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone