Ποδόσφαιρο>Gastone

Δίνουν μάχη για την πρωτιά

Έναρξη 18/11/2020 21:45
Δίνουν μάχη για την πρωτιά

Ειδικά Στοιχήματα

Ελλάδα – Σλοβενία

Μόνο νίκη θέλει το ελληνικό συγκρότημα για να πάρει την πρώτη προνομιούχο θέση, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα. Ένα γρήγορο γκολ θα ανοίξει το ματς, με τους διεθνείς μας να έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης. Θα πιέσει η Ελλάδα να φτάσει στη νίκη, σε ένα ματς που αναμένεται σκληρό δεδομένης της σημασίας του. Αρέσκονται οι παίκτες του Φαν Σχιπ να απειλούν με στημένα, με τα πόδια του Κώστα Φορτούνη να αναλαμβάνουν όλες τις εκτελέσεις. Γκολ Over 2.5 & Ελλάδα Κόρνερ Over 4.5 και Κίτρινες Κάρτες Over 5.5 (7.00) Απόδοση Novibet.

Novibet

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combo Bets με Γκολ… Κόρνερ… Κάρτες

Πολωνία – Ολλανδία

Αμφότερες εξαρτούνται από το αποτέλεσμα της Ιταλίας. Σε περίπτωση μη νίκης των Ιταλών η νικήτρια ομάδα σήμερα θα πάρει και την πρώτη θέση. Αμφότερες διαθέτουν καλές μεσοεπιθετικές γραμμές και σίγουρα καμία δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Και οι δύο ομάδες έχουν τα φόντα να βοηθήσουν σε επίπεδο σκοραρίσματος, ενώ και το όριο στα 9 κόρνερ φαντάζει αρκετά χαμηλό για μία τέτοια αναμέτρηση. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 8.5 (2.80) Απόδοση Novibet.

Βέλγιο – Δανία

Ματς τελικός και για τις δύο. Στο +2 στην βαθμολογία οι Βέλγοι, που βολεύονται και με την ισοπαλία. Αναγκασμένοι να ψάξουν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι για να τους προσπεράσουν και να πάρουν αυτή την προνομιούχο πρώτη θέση. Περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση με γκολ εκατέρωθεν, αφού και το Βέλγιο έχει χαλαρώσει αρκετά στην άμυνα στα τελευταία του. Το όριο στα Κόρνερ είναι εξίσου χαμηλό, αφού και οι δύο θα ψάξουν τη νίκη και γενικότερα αρέσκονται να απειλούν από τα στημένα. Γκολ Over 2.5 & Κόρνερ Over 8.5 (3.10) Απόδοση Novibet.

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση!
*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Gastone