Άρης – Ολυμπιακός: Αξία στο 3.30

Άρης και Ολυμπιακός δίνουν φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο, στοίχημα δεν παίζουμε μόνο στα επίσημα ματς, παίζουμε και στα φιλικά!
Οι «κίτρινοι» έχουν παίξει μέχρι τώρα τρία φιλικά, όλα με ομάδες του εξωτερικού. Στο πρώτο χρονικά, ηττήθηκαν με 4-3 από το Αμβούργο, ακολούθησε η νίκη με 1-0 επί της Γάνδης, ενώ την Πέμπτη ηττήθηκαν εκ νέου, αυτή τη φορά από τον Άρη Λεμεσού με 1-0.
Σαφώς πιο έτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι», ξεκίνησαν πιο νωρίς την προετοιμασία τους κι έχουν ήδη προλάβει να παίξουν επτά ματς. Κέρδισαν μόλις τα δύο (Φορτούνα Ντίσελντορφ και Άλκμααρ), έμειναν στην ισοπαλία σε ακόμα δύο (Κρακόβια και Σλάβια Πράγας) ενώ ηττήθηκαν σε τρεις περιπτώσεις (Ριντ, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Σάλτσμπουργκ).
Τα σετ των στοιχηματικών εταιριών βγήκαν σχεδόν ισορροπημένα, με ελαφρύ φαβορί τους πρωταθλητές στο 2.50. Οι Θεσσαλονικείς προσφέρονται κατά μέσο όρο στο 2.75 ενώ η ισοπαλία παίζει μέχρι και στο 3.30. Εκεί θα βάλουμε τον όβολό μας. Δεν θα κακοκαρδίσει κανέναν από τους δύο και θα συνεχίσουν ανεπηρέαστοι την προετοιμασία τους. Οι μεν γηπεδούχοι για τα ματς με την Γκόμελ στο Conference League, οι δε φιλοξενούμενοι για αυτά με τη Μακάμπι Χάιφα στο Champions League.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |
Σχετικά άρθρα

Special Bets μέχρι και 4.10 σε Φινλανδία και Gold Cup
Να αφήσει πίσω της το βαρύ 3-0 από την Κούοπιο που έσπασε αήττητο σερί δώδεκα…

Special Bets με 2.75 στο ντέρμπι της Ρεάλ με τη Γιούβε
Έκανε το χρέος της στο φινάλε των ομίλων η Ρεάλ, κέρδισε με 3-0 τη Σάλτσμπουργκ…

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι;
Ο Λιονέλ Μέσι περνά την τρίτη σεζόν του στην Ίντερ Μαϊάμι και στα 38 του…

Special Bets σε Σκανδιναβία και ΗΠΑ
Η μόνη ομάδα με το απόλυτο των νικών στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ήταν…

Απόδοση-βόμβα για επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό!
Ο Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για ένα ακόμη καλοκαίρι, αφού ένα ακόμη…

Special Bets σε Νορβηγία και Παγκόσμιο
Εντυπωσίασε στον όμιλο η Φλαμένγκο και κυρίως στο ματς με την Τσέλσι (3-1), το οποίο…