Αδιανόητη δελτιάρα απόδοσης 11.500 στο ΝΒΑ!

Ρε μάγκες, τι έχετε καταφέρει στο μαγικό κόσμο, εκεί, πέρα από τον Ατλαντικό;;; Τι πράγματα είναι αυτά, τι δελτιάρες βλέπουμε; Σκεφτόμαστε τι να γράψουμε για το δελτίο που ακολουθεί και αλήθεια, δεν βρίσκουμε πολλές λέξεις.

Τετράδα αγώνων, με bet builder σε κάθε ματς. Αποδόσεις από 17.00 μέχρι 26.00. Φυσικά, όπως πολλοί ίσως θα καταλάβατε, πρόκειται για δελτίο που έδωσε παικταράς στην ομάδα μας στο Facebook.

Κι όχι μόνο προτάθηκε, αλλά παίχθηκε κι από πολλούς από εσάς! Με μια διαφορά. Οι περισσότεροι, δεν προλάβατε το πρώτο χρονικά ματς, το χαμένο, αυτό των Θάντερ με τους Σανς και συνεπώς, πληρωθήκατε ολόκληρη την απόδοση!

Ο φίλος, το έπαιξε μόνο 40 λεπτά τη στήλη και έβαλε στην τσέπη σχεδόν 4.600 ευρώ. Άλλοι, που έπαιξαν λιγότερες στήλες, πιθανόν να έβγαλαν περισσότερα! Ίσως και εξαψήφια, αφού η απόδοση έφτασε το 11.500!

Πάντα τέτοια ρε τύπισσες και τυπάδες! Να μοιραζόμαστε τις εμπνεύσεις μας, να γινόμαστε καλύτεροι και να βγάζουμε μεροκοματάκια χιλιάδων ευρώ!

Δείτε το δελτίο εδώ👇

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα