Ποδόσφαιρο>Gastone

Το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο παιχνίδι που στο τέλος κερδίζουν οι…

Έναρξη 13/04/2021 22:00
Το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο παιχνίδι που στο τέλος κερδίζουν οι…

Ειδικά Στοιχήματα

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η ρεβάνς ανάμεσα σε Παρί και Μπάγερν, με τους Γάλλους να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 3-2 μέσα στο Μόναχο. Κανείς όμως δεν πρέπει να υποτιμά τους Γερμανούς. Η απουσία του Λεβαντόφσκι σίγουρα έπαιξε το ρόλο της, ενώ και σήμερα θα λείψει εκ νέου ο Πολωνός. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία εκτός έδρας ήττα της σε αναμέτρηση Τσάμπιονς Λιγκ για τους Βαυαρούς ήταν τη σεζόν 2017-18 στην πρεμιέρα των ομίλων στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν! Η Παρί από την άλλη στις 16/17 φορές που νίκησε εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι σε διοργάνωση της UEFA ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση. Λογικά το ματς θα έχει μεγάλη ένταση και αρκετές φάσεις, αφού καμία από τις δύο δεν θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από την πρόκριση.

stoiximan

Παίξε νόμιμαΠαίξε νόμιμα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια |

Συνδυαστικά Combo Bets Με Γκολ…Κόρνερ…Κάρτες 

Τσέλσι – Πόρτο

Ξεκάθαρα τα πράγματα στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αφού η νίκη με 2-0 των Λονδρέζων στο πρώτο ματς τους δίνει αβαντάζ στην υπόθεση πρόκριση. Η Τσέλσι παραμένει αήττητη και στις εννέα φετινές υποχρεώσεις, με απολογισμό επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα θα κάνει την απαραίτητη διαχείριση του αποτελέσματος, χωρίς να πάρει περιττά ρίσκα, καθώς ένα γκολ των Πορτογάλων, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να βρουν λύσεις στο πρώτο ματς απέναντι στην Τσέλσι, αλλά θα πρέπει αν βρουν δύο γκολ σήμερα και αν μην δεχθούν κανένα, ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης… Δύσκολα πράγματα… Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 6/8 τελευταία παιχνίδια των «δράκων»  στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Gastone
Ticket Ημέρας
Ημ/νίαΔιοργ.ΏραΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΕταιρεία
13/04/2021Champions League22:00Τσέλσι - ΠόρτοΓκολ Under 2,5 & Κόρνερ Over 8,52.75
13/04/2021Champions League22:00Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν ΜονάχουΓκολ Over/Under : Over 2.5 & Κόρνερ Over/Under : Over 7.5 & Κάρτες (Over/Under) : Over 4.5 & Διπλή ευκαιρία : 2X3.60