Άρης – ΠΑΟΚ με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης διεξάγεται την 12η αγωνιστική της Super League 1, με τον Άρη να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (13/12/ 19.30).

Ξεχωριστής σημασίας είναι το πρώτο φετινό ντέρμπι της πόλης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς οι γηπεδούχοι έχουν κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και είναι στους 23 βαθμούς, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει 26 και ο ΠΑΟΚ 24.

Ο Άρης δεν πτοήθηκε από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό που τον έριξε από την κορυφή και συγκέντρωσε 4 βαθμούς στα παιχνίδια του σε Λάρισα με ΑΕΛ (0-3) και Περιστέρι με Ατρόμητο(2-2).

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε διπρόσωπος τον τελευταίο μήνα. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε ουσιαστικά από τα δύο ματς με την Ομόνοια, αλλά στην Ελλάδα έχτισε σερί νικών.

Άρης – ΠΑΟΚ με σούπερ προσφορά*

Πλεόν ο δικέφαλος του Βορρά μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες και πάει στο ντέρμπι της πόλης για το τρίποντο που θα του εκτοξεύσει την ψυχολογία, αλλά και θα τον κρατήσει κοντά στον Ολυμπιακό.  Μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Γρανάδα σε ένα ματς που θα μπορούσε να νικήσει.

Στη προϊστορία των ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ με γηπεδούχους τους κίτρινους κυριαρχεί η ισοπαλία.

Το μεγάλο ντέρμπι παίζει με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο Τσάμπιονς Λιγκ!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά άρθρα